Misiunea ministrului Oprea, să ajungă cât mai repede la restaurant?

Ultima actualizare:
Restaurantul  Excelsior e al  Ministerului  de Interne
Restaurantul Excelsior e al Ministerului de Interne

Coloane oficiale găseşti în foarte multe locuri, chiar dacă “misiunea” poliţiştilor e foarte clar reglementată prin lege. De exemplu, în faţa restaurantului pe care toată lumea îl ştie ca fiind al Ministerului de Interne.

O coloană oficială însoţită de poliţişti de la Brigada de Poliţie Rutieră a fost surprinsă, anul trecut, chiar şi de echipa Google Street View, în faţa restaurantului Ministerului de Interne, Excelsior, situat pe strada Ştirbei Vodă, scrie adevărul.ro. Greu de crezut că poliţiştii îl însoţeau pe vreunul dintre demnitarii care, potrivit legii, au dreptul la escortă, mai exact pe preşedintele României, pe premier sau pe cei doi şefi ai Camerelor din Parlament.

Imagini din iulie 2014 surprind momentul în care poliţiştii de la Rutieră aşteptau în faţa Clubului Excelsior sau, cu alte cuvinte, Restaurantului Ministerului de Interne, de pe strada Ştirbei Vodă, informează adevarul.ro.


    Restaurantul  Excelsior e al  Ministerului  de InterneFoto: Google Street View
Restaurantul Excelsior e al Ministerului de InterneFoto: Google Street View

În fotografii se observă un autoturism Volks­wagen Passat al Poliţiei Rutiere, precum şi trei motociclete BMW, folosite ca deschizătoare de drumuri în coloanele oficiale. Poliţiştii aşteptau răbdători pe trotuar ca demnitarul să-şi termine “vizita” oficială la cârciuma poliţiştilor. Potrivit legislaţiei, de coloane oficiale pot beneficia doar preşedintele României, preşedinţii Senatului şi al Camerei Deputaţilor şi primul-ministru. În situaţii deosebite, care impun deplasarea în regim de urgenţă, pot beneficia de însoţirea cu echipaje ale Poliţiei Rutiere şi miniştrii din Guvern sau omologi din străinătate aflaţi în vizită oficială în România, precum şi şefii misiunilor diplomatice acreditaţi la Bucureşti, cu ocazia depunerii scrisorilor de acreditare.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net