A gonit spre moarte, cu gândul la rochia de bal

Ultima actualizare:

    Din cauza vitezei excesive,  autoturismul fetei s-a făcut  zob în urma impactului
Din cauza vitezei excesive, autoturismul fetei s-a făcut zob în urma impactului

Balul de absolvire, pe care-l aştepta cu atâta nerăbdare, i-a curmat viaţa în mod brutal. Andrada Nemeş, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic „Partenie Cosma“ din Oradea, a murit într-un tragic accident provocat de viteza excesivă cu care conducea.

Mai avea o zi de şcoală, iar gândul ei era numai la balul de absolvire. Îşi comandase de multă vreme rochia pentru petrecerea elevilor, iar pe 4 mai trebuia să o ridice de la croitor. Andrada Nemeş, o tânără de 18 ani din Oradea, a plecat fără învoire de la şcoală pentru a-şi lua ţinuta.

Alături de o colegă s-a urcat la volanul maşinii sale, un Renault Clio, şi a gonit cu disperare, cu gândul la cea mai frumoasă seară din viaţa unui elev.

Pe şoseaua de centură a municipiului Oradea, în imediata apropiere a cimitirului, fata a pierdut controlul maşinii.

A intrat direct într-un bolid BMW X5, condus regulamentar de o tânără de 30 de ani din judeţul Maramureş, scrie adevarul.ro. În urma impactului violent, Andrada a murit, iar colega ei s-a ales cu răni grave.


    Andrada NemeşFoto: bihon.ro
Andrada NemeşFoto: bihon.ro

Poliţiştii chemaţi la faţa locului au constatat că tânăra şoferiţă era începătoare, având bulină galbenă atât pe parbriz, cât şi pe lunetă. Poliţia cercetează acum modul în care eleva a părăsit şcoala.

„Fetele au cerut permisiunea dirigintei să plece de la şcoală, dar diriginta nu le-a lăsat. Mama uneia dintre fete a trimis un SMS, învoindu-le de la ora 13.00, dar fetele n-au mai avut răbdare şi au plecat”, spune directorul colegiului, Virgil Blage, pentru sursa citată.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net