Gigi Becali vrea să se mute la alt penitenciar. Ce a păţit de vrea să plece de la Jilava

Ultima actualizare:

    Gigi Becali (foto: Mediafax)
Gigi Becali (foto: Mediafax)

În imaginile difuzate miercuri de RTV,  Gigi Becali părea că este şef peste ceilalţi deţinuţi, dar se pare că acum are probleme cu conducerea penitenciarului Jilava şi ar putea fi mutat la Poarta Albă, conform Mediafax.

Avocatul Bogdan Vlad l-a vizitat pe Becali în cursul zilei şi a vorbit la ieşirea din penitenciar despre relaţiile dintre finanţatorul Steaua şi conducerea Jilava, care ar fi deteriorate după sancţiunea primită. Avocatul a spus că nu ştie sigur ce se va întâmpla, dar e foarte probabil ca cererea să fi fost făcută chiar de Gigi.

"Nu ştiu, nu ştiu dacă îl mută. Se pare că da. Nu am detalii şi elemente suficiente ca să spun dacă îl mută. Oricum, relaţiile sale cu conducerea acestui penitenciar sunt destul de deteriorate. Era o comisie de la Ministerul de Justiţie... Păi nu vedeţi ce se întâmplă? Cu sancţiuni, pentru ce să-l sancţioneze? A venit, nu ştiu pentru ce. Probabil că a făcut o cerere să fie mutat, el Gigi. Este posibil să fi făcut. Bine ar fi să fie mutat, pentru toată lumea", a explicat avocatul lui Becali.

Omul de afaceri nu are voie să participe la activităţi culturale şi sportive timp de o lună, după ce a fost prins folosind cartela unui alt deţinut pentru a telefona în afara închisorii. Însă avocatul său insistă că totul s-a petrecut cu acordul conducerii, iar sancţiunea e doar un semn al relaţiilor deloc bune dinre şefi şi Becali

"Aşa a rămas la judecătorul delegat. Doar o lună amânare să iasă la muncă. Treaba asta pentru care a fost sancţionat nu este nici în regulament trecută, ca abatere. Că a folosit o cartelă a altui deţinut, pe un număr aprobat de penitenciar, evident cu acordul deţinutului respectiv şi pentru un scop privind rezolvarea unor probleme legat de acte de caritate. I s-a spus iniţial că nu este niciun fel de problemă din partea conducerii, după care a fost sancţionat", a mai declarat Bogdan Vlad.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net