Gigi Becali suferă de mai multe boli grave. Ce spune raportul medico-legal

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali, care execută o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare la Penitenciarul Poarta Albă, rămâne în continuare încarcerat, după ce Tribunalul Constanţa i-a respins, joi, cererea de întrerupere a pedepsei pe motiv că ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la coloană.

Gigi Becali rămâne în închisoare. Tribunalul Constanţa a respins ca nefondată cererea lui Becali de întrerupere a pedepsei pe motive medicale.

Decizia a fost pronunţată joi în şedinţă publică şi poate fi contestată în trei zile de la comunicare la Curtea de Apel Constanţa.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au luat act, miercuri, de raportul medico-legal întocmit de către Serviciul de Medicină Legală Constanţa, Gigi Becali fiind adus de la Penitenciarul Poarta Albă, unde este încarcerat, la Tribunalul Constanţa, unde a avut loc un nou termen în procesul în care a cerut întreruperea pedepsei din motive medicale.

Foto:romaniatv.net
Foto:romaniatv.net

Potrivit raportului medico-legal, "numitul George Becali prezintă diagnosticul de hernie de disc circumferenţială C5-C6 şi protuzie discală C6-C7, spondiloză cervical, insuficienţă circulatory vertebro-bazilară, gastrită cronică, dislipidemie şi esofagită de reflux".

Această afecţiune nu poate fi tratată în reţeaua sanitară a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, se arată în raportul medico-legal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net