Gigi Becali și-a sfințit oile! Imagini cu latifundiarul așa cum nu l-ai mai văzut: cu toiagul în mână și cu stâna pe stradă

gigi_becali_oi.jpg

Omul de afaceri a participat la slujba de sfințire stânei sale, unde, pentru acest lucru, a chemat doi preoți
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Imagini de senzație cu Gigi Becali, care şi-a sfinţit stâna. Latifundiarul, însoţit de doi preoţi, dar şi de oile sale, a fost săptămâna trecută, protagonistul unor scene de senzaţie.

Gigi Becali și-a sfințit turma de oi. El a fost filmat cu un toiag în timp ce-și mâna oile prin Pipera. Cu turma de oi înaintea lui, cu două toiage în mână, latifundiarul a fost surprins cu mioarele sale, chiar în preajma casei sale, unde a blocat traficul și toți cei care au trecut pe acolo s-au văzut în ipostaze mai puțin obișnuite, acelea de cioban.

Gigi Becali și-a sfințit oile

Omul de afaceri a participat la slujba de sfințire stânei sale, unde, pentru acest lucru, a chemat doi preoți. Se știe că Gigi este credincios de fel și n-a ascuns acest lucru niciodată. Merge periodic la biserică cu sau fără mama sa, și împarte bani amărâților, iar acum el a vrut ca stâna lui să fie protejată de Dumnezeu și a apelat la preoți acum în luna martie și în postul Paștelui, când e bine să-ți sfințești casele, lucrurile sau fiecare ce mai consideră.

Loading...

Citește și

  • Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au cununat civil în urmă cu câteva zile, urmând să planifice cât de curând și nunta. Deși ceremonia de la Starea Civilă a atras după sine multă presă, atât omul de afaceri, cât și proaspăta lui soție, au fost discreți în ceea ce privește organizarea următorului mare eveniment, nunta, fără să dezvăluie prea multe informații în legătură cu acest subiect.

  • Recunoscut pentru gesturile lui caritabile, Gigi Becali, finanţatorul FCSB, anunţa, zilele trecute, că a înfiinţat un spital pentru bolnavii de cancer unde toate tratamentele sunt gratuite. La faţa locului, lucrurile stau puţin altfel, cam ca în celebrul banc de la Radio Erevan, în care cuiva nu i se dăduse o maşină, ci, de fapt, i se luase bicicleta. Intenţia rămâne, însă lăudabilă!