Gigi Becali s-a înscris la Facultatea de Teologie

Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali vrea să se facă preot! Latifundiarul din Pipera s-a înscris, joi, ultima zi când putea face acest lucru, la Facultatea de Teologie din cadrul Universităţii Bucureşti.

Vineri, la ora 8.30, patronul de la Steaua ar avea primul examen, şi anume "Evaluarea aptitudinilor socio-umane", pentru care ar trebui să se deplaseze la sediul facultăţii.

Următoarea probă se va desfăşura în data de 22 iulie şi este cea de "Aptitudini muzicale şi dicţie", aceasta fiind urmată, în data de 23 iulie, de proba scrisă. Rezultatele urmează să fie afişate în 27 iulie.


    Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a mai făcut aproape trei ani de Drept, în perioada 2005-2007, dar a renunţat din cauză că era prea ocupat cu afacerile şi fotbalul. Gigi Becali este închis de aproape două luni la penitenciarul Jilava, după ce judecătorii l-au condamnat la doi ani de închisoare, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net