Gigi Becali e martor. Tun imobiliar de 335 de milioane de euro

Ultima actualizare:

    Preşedintele FRF l-a acuzat pe Gigi Becali că a intervenit mişeleşte pentru oprirea numirii lui DaumFoto Click!
Preşedintele FRF l-a acuzat pe Gigi Becali că a intervenit mişeleşte pentru oprirea numirii lui DaumFoto Click!

Latifundiarul din Pipera vine astăzi, 15 februarie, din nou în fața magistraților. Gigi Becali este martor într-un dosar greu, cu un prejudiciu uriaș: 335 milioane de euro.

Gigi Becali va fi dus cu mandat astăzi, 15 februarie, în fața judecătorilor Curții de Apel București. Omul de afaceri trebuie să dea o noua declarație în calitate de martor în dosarul de corupție al omului de afaceri Puiu Popoviciu, scrie stirileprotv.ro.

Acesta este acuzat că ar fi luat terenurile Universității Agronomice, 224 hectare, pe care a ridicat un complex rezidentțial și complexul comercial din aceeași zonă. Statul ar fi înregistrat o pagubă de 335 de milioane de euro. Pe lângă omul de afaceri Puiu Popoviciu mai sunt judecați și un fost rector al Universitatăți și 2 fosti șefi ai serviciilor secrete.

Gigi Becali este acuzat de mărturie mincinoasă şi va fi anchetat de DNA. Anunţul a fost făcut chiar de procuror, în sala de judecată, la procesul în care a fost audiat Gigi Becali. Acesta a declarat că nu îşi mai susţine denunţul la adresa lui Puiu Popoviciu şi a celorlalţi inculpaţi din dosar, pe motiv că informaţiile pe care le-a dat procurorilor erau bazate pe bârfă.

"Eu am spus numai adevărul, am jurat! Din ceea ce ştiu, nu din ceea ce se bârfeşte... Eu nici nu mai ţin minte, sunt 12 sau 15 ani de atunci. şi ce v-am spus era la nivel de bârfă. Aşa am spus... I-am cerut iertare de mai mulşte ori procurorului, îmi este frică, îmi cer iertare. Acolo era şi o declaraţie din ce se bârfea, dar am pus mâna pe Biblie şi am jurat, aşa că am spus doar ce ştiu ee!", a declarat Gigi Becali.

Întrebat ce va face dacă va fi găsit vinovat de mărturie mincinoasă, Gigi Becali a răspuns: "Asta este, să facem închisoare!".

"Eu am trecut pe acolo şi ştiu ce înseamnă suferinţa. Decât sa sufere alticneva... Mai bine duc eu suferinţa decât să sufere altcineva din cauza mea, adică să spun o minciună", a încheiat Gigi Becali.

Cine este Puiu Gabriel Popoviciu

Puiu Popoviciu este acuzat că a intrat fraudulos în posesia a 224 hectare de teren în Băneasa
Puiu Popoviciu este acuzat că a intrat fraudulos în posesia a 224 hectare de teren în Băneasa

Unul dintre cei mai bogați oameni din Româniai, înb top 10 al topurilor miliardarilor din țara noastră, cu o avere estimată la peste 300 milioane euro. Are zeci de magazine, sute de miii de metri pătrați de spații de birouri, hoteluri, restaurante, brutării și este unul din administratorii rețelelor de restaurante KFC, Pizza Hut, Hard Rock cafe, brutăriile paul și Cinnabo, scrie Forbes.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net