Gigi Becali, acuzat de mărturie mincinoasă

Ultima actualizare:

    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Finanţatorul Stelei, George Becali, are din nou probleme cu legea. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti îl acuză de mărturie mincinoasă.

Citat luni, 15 februarie, în calitate de martor-denunţător în dosarul în care omul de afaceri Puiu Popoviciu e judecat pentru dare de mită, Becali şi-a schimbat total declaraţia. El a refuzat să recunoască tot ceea ce a afirmat în 2006 în fața procurorilor anticorupție.

George Becali spunea atunci că între Puiu Popoviciu și rectorul Institutului Agronomic din București ar fi existat “o cârdășie”și că cei doi s-ar fi înțeles datorită interesului pe care omul de afaceri îl avea pentru terenul din Băneasa.

Acum însă, la toate întrebările, patronul clubului de fotbal Steaua a spus că nu-și amintește exact ce declarații a făcut în 2006, că nu vrea să facă rău nimănui, că totul s-a bazat pe o bârfă din acea perioadă și acesta ar fi motivul pentru care nu poate să susțină afirmațiile făcute acum 10 ani.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net