Ghinion pentru un hoţ la hypermarket: a dat nas în nas cu un antrenor de karate

Ultima actualizare:

    Individul prins cu mâna în poşeta unei femei, săltat de poliţişti
Individul prins cu mâna în poşeta unei femei, săltat de poliţişti

N-a fost ziua lui norocoasă! Un individ care încerca să fure dintr-un magazin Carrefour din Timişoara a fost prins de Ştefan Cojocnean, cunoscut campion de sporturi extreme şi antrenor de arte marţiale.

I-a umblat unei femei în poşetă, dar i s-a înfundat! Un hoţ a încercat să opereze luni dimineaţă, în magazinul Carrefour din Piaţa 700. Ştefan Cojocnean, antrenor de karate, se afla întâmplător la cumpărături, când o femeie care stătea la coadă a început să strige după ajutor. „Femeia a intrat în conflict cu hoţul, ţipa la el, îl întreba de ce îi umblă în poşetă, dacă nu îi este ruşine”, povesteşte Cojocnean. “Hoţul a vrut să plece, dar m-am pus în faţa lui. Îl ştiam pe tip, făcea parte dintr-o veche gaşcă de hoţi din Timişoara, pe vremea când lucram la jandarmi. A încercat să mă împingă, să fugă, dar nu l-am lăsat. Au venit şi cei doi paznici de la magazin. Apoi am chemat Poliţia Locală”, explică antrenorul. În timp ce era dus spre sediul Poliţiei Locale din Piaţa 700, bărbatul a încercat să fugă, însă Cojocnean l-a împiedicat să se facă nevăzut.

"M-a ameninţat că-mi rupe picioarele"

„A fost predat poliţiştilor de la Secţia I, care l-au reţinut pentru 24 de ore. Pe mine m-a ameninţat, că mă prinde şi că îmi rupe picioarele. I-am zis că de data asta chiar a avut ghinon. Are un cazier gros, condamnat pentru tâlhărie, furt calificat, infracţiuni rutiere. A fost condamnat la şase ani şi două luni, dar a ieşit condiţionat luna aceasta. Îl cheamă Onofrei Cobănel, dar şi-a schimbat numele în Porumb Petru Lucian”, adaugă campionul de sporturi extreme. El şi-ar dori ca toţi timişorenii să aibă spirit civic când întâlnesc asemenea cazuri şi nu regretă că a pierdut patru ore la secţia de poliţie pentru declaraţii.   

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net