Ghici care e culoarea de păr a verii pe litoralul românesc!

Ultima actualizare:

    Brunetele, blondele și roșcatele au preferințe diferite în ceea ce privește modul în care stau la plajă
Brunetele, blondele și roșcatele au preferințe diferite în ceea ce privește modul în care stau la plajă

Un studiu inedit arată care este cea mai populară culoare de păr a verii 2018 purtată de românce pe litoral, dar și care sunt cele mai haioase preferințe de vacanță în funcție de culoarea părului. Click! vă spune cum le place blondelor să facă plajă, ce preferințe au brunetele sau roșcatele.

Fetele care au trecut prin Gara Constanța vara aceasta au fost foarte atent studiate de realizatorii celui mai cool studiu, „BRB (n.r. Be Right Back – Mă întorc imediat) Sunt la mare!”, realizat de Avon. Aceștia au inventariat culorile de păr ale doamnelor și domnișoarelor. Este vorba de peste 7.000 de persoane au făcut parte din respectivul studiu.

Astfel, la finalul verii, „barometrul culorilor de păr” arată că 43% dintre femeile care au venit cu trenul la mare au fost blonde, urmate la mică distanță de brunete - 40% și roșcate - 17%. 

Dacă în prima săptămână a studiului (13-14 iulie), cele mai multe femei au fost brunete (55%), în celelalte patru weekend-uri supremația a venit în terenul blondelor, care au cucerit topul, menținându-se de fiecare dată pe locul întâi.

Topul celor mai haioase preferințe estivale pe litoral, în funcție de culoarea părului arată că:

# 63% dintre blonde preferă să facă plajă pe șezlong în locul clasicului prosop. Iar când vine vorba despre cazare la mare, 64% dintre blonde au spus că aleg hotelul.

# Mai mult de jumătate dintre roșcate (54%) au spus că preferă să meargă la mare cu prietenele, mai degrabă decât cu iubitul. La plajă, dacă ar fi să aleagă între bronz și bălăceală, pentru roșcate lupta e strânsă, cu 50-50%.

# În ceea ce privește brunetele, se pare că 58% dintre ele preferă să facă plajă într-un costum din două piese.

Cercetarea a avut loc în perioada iulie - august, timp de cinci weekend-uri, în cadrul campaniei „BRB Sunt la mare!”, în care Avon a reușit să afle câte B(runete), R(oșcate) și B(londe) au trecut prin Gara Constanța, și a stat de vorbă cu ele pentru a stabili care sunt cele mai simpatice fun-facts privind preferințele estivale ale fiecăreia, în funcție de culoarea părului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net