Gheorghe Ştefan - «Pinalti», plasat în arest la domiciliu

Ultima actualizare:

    Gheorghe Ștefan se afla în arest din 29 octombrie 2014
Gheorghe Ștefan se afla în arest din 29 octombrie 2014

Gheorghe Ştefan, supranumit “Pinalti”, a fost plasat în arest la domiciliu, după ce instanţa a respins contestaţia procurorilor DNA şi a menținut decizia din 7 aprilie, când fostului primar din Piatra Neamţ i s-a admis cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

El a fost trimis în judecată în 23 martie, alături de fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru şi Dorin Cocoş, pentru fapte de corupţie în dosarul Microsoft, scrie Mediafax.

Potrivit DNA, contractul-cadru de închiriere de licenţe Microsoft din 15 aprilie 2004 ar fi fost încheiat în condiţii oneroase pentru bugetul de stat, asigurând posibilitatea deturnării unui discount de circa 47% acordat de Microsoft în considerarea Guvernului şi, implicit, permiţând plata unor comisioane către persoanele implicate. Gheorghe Ștefan se afla în arest din 29 octombrie 2014.

Ce a declarat «Pinalti» la ieşirea din Penitenciarul Rahova

Fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat la ieşirea din Penitenciarul Rahova că a ajuns în acest loc din cauza fotbalului şi a faptului că a intrat în politică atunci când a candidat la primărie. “Se spune că ce nu te omoară de întăreşte, dar cu siguranţă 'beciul domnesc' te înmoaie”, le-a mai declarat Gheorghe Ştefan jurnaliştilor. Întrebat despre starea sa de sănătate, Ştefan a spus că este una precară, că are leucemie limfatică, dar în stare incipientă şi se poate trata. El a menţionat că împlineşte 62 de ani (în 23 aprilie, n.r.), ocazie cu care va da o petrecere. Fostul edil a mai spus că "viaţa la primărie este cea mai grea" şi că nu mai face politică în viaţa lui, adăugând că “e greu să fii imaculat” în acest domeniu.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net