Gheorghe Flutur, distrus de durere la înmormântarea soţiei - FOTO

Citeste tot despre: 

Tot staff-ul PDL în frunte cu preşedintele României a participat joi la slujba de înmormântare a soţiei lui Gheorghe Flutur, secretarul general al partidului şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Liderii democrat liberali, printre care se aflau Vasile Blaga, Elena Udrea, Adriean Videanu sau Sulfina Barbu, au ajuns astăzi, 30 august, la Suceava cu o cursă charter, iar de la Aeroportul „Ştefan cel Mare" din Salcea au fost preluaţi cu microbuze pentru a ajunge la Gura Humorului.

Pentru preşedintele Traian Băsescu a fost prima ieşire publică de la revenirea la Cotroceni ca urmare a invalidării referendumului de demitere.

Înainte de a intra în curtea bisericii unde era depusă Eliza Flutur, şeful statului a spus doar atât: „Dumnezeu s-o ierte!".La Gura Humorului, dar separat de ceilalţi lideri PDL, a ajuns şi fostul premier Emil Boc. Acesta a sosit cu maşina de la Cluj şi a venit cu un buchet de trandafiri albi.

Liderii PDL au participat la slujba de înmormântare, iar apoi au împărţit pomană oamenilor care se aflau în curtea bisericii, gest pe care l-a făcut inclusiv preşedintele Traian Băsescu.

Democrat liberalii s-au retras apoi, Gheorghe Flutur fiind însoţit în drumul spre cimitir doar de europarlamentarul Theodor Stolojan.

Eliza Flutur avea 53 de ani şi a murit în noaptea de luni spre marţi după o lungă suferinţă provocată de un cancer. Soţii Flutur erau căsătoriţi de aproximativ 30 de ani şi aveau doi copii, o fată şi un băiat.

Eliza Flutur a fost înmormântată în cimitirul Mănăstirii Voroneţ.


Click pentru mai multe imagini de la înmormântarea soţiei lui Gheorghe Flutur

Loading...