Gestul incredibil făcut de piloţii Tarom pentru victimele din Apuseni

Ultima actualizare:

    Avion Iovan accident aviatic (FOTO MEDIAFAX)
Avion Iovan accident aviatic (FOTO MEDIAFAX)

Rudele lui Adrian Iovan, părinţii Aureliei Ion, dar şi copilotul Răzvan Petrescu vor primi bani de la piloţii Tarom şi sindicatul care îi reprezintă, potrivit România TV. Mai mult, un monument va fi ridicat în luna iunie la locul accidentului, tot la iniţiativa piloţilor Tarom.

Piloţii de la Tarom au donat bani familiei lui Adrian Iovan, care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic din munţii Apuseni. Banii au fost ridicaţi deja de către fosta soţie a pilotului, Romaniţa Iovan.

De asemenea, acelaşi ajutor financiar îl vor primi din partea piloţilor şi familiile Aurei Ion şi Răzvan Petrescu, copilotul care acum este încă internat în spital.

Pe 20 ianuarie, un avion BN 2 care transporta o echipă de transplant până la Oradea, unde urma să preleveze organe pe care să le aducă apoi la Bucureşti, a aterizat forţat în Munţii Apuseni. În urma impactului, toţi cei şapte ocupanţi ai avionului pilotat de Adrian Iovan şi de copilotul Răzvan Petrescu au supravieţuit. Epava avionului a fost găsită, însă, abia după mai bine de şase ore de căutări, timp în care Adrian Iovan şi Aura Ion au murit.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net