Gestul impresionant al unui câine! Nu s-a mişcat de pe mormântul stăpânului nici după slujbă

Ultima actualizare:

Un câine a impresionat până la lacrimi prin gestul pe care l-a făcut la mormântul stăpânului său. Patrupedul a rămas mai mult timp alături de cel care l-a crescut, chiar şi după ce acesta a decedat, scrie adevarul.ro.

Întreaga scenă s-a petrecut în cimitirul din localitatea Iegherişte, judeţul Satu Mare. Scena s-a petrecut zilele trecute la înmormântarea unui localnic.  Bărbatul, în vârstă de 86 de ani, a decedat din cauze naturale, iar la slujba sa de înmormântare au participat, pe lângă membrii familiei, şi câinele pe care l-a crescut, un husky metis. 

Chiar dacă slujba oficiată de preot a fost încheiată, câinele nu a plecat de pe mormântul stăpânului său. Gestul câinelui i-a luat prin surprindere pe cei care au participat la slujba de înmormântare, aceştia apreciind că de multe ori oamenii nu sunt în stare să ofere dovezi de iubire precum cea dăruită de patruped.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net