Gestul făcut de Primăria Capitalei pentru victimele incendiului

primaria_capitalei.jpg

primaria capitalei incendiu club colectiv
Primăria Capitalei face demersuri în vederea ajutorării victimelor și familiilor lor

Mai mulți cetățeni ai țării s-au mobilizat pentru a oferi ajutorul necesar familiilor victimelor, iar nici Primăria Capitalei nu a rămas indiferentă la tragedia petrecută vineri seară (30 octombrie). Părinții și rudele celor 27 de persoane decedate în incendiu vor beneficia de ajutor financiar.

Într-un comunicat de presă citat de Mediafax, Primăria Capitalei anunță că va asigura cheltuielile de înmormântare și că va oferi locuri de veci familiilor persoanelor decedate în incendiul de la clubul Colectiv: „Prin dispoziţia Primarului General, se asigură, la solicitarea familiilor victimelor accidentului, locuri de veci gratuite şi se suportă cheltuielile de înmormântare. Solicitările se primesc la nr. tel. 0800.800.868”.

Tot în comunicatul municipalității se mai arată că Ministerul Sănătății a cerut Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București să asigure materiale sanitare și medicamente în vederea tratării persoanelor rănite în urma incendiului.

În prezent, în primele linii de activitate vor intra Spitalul „Carol Davila, Spitalul „Theodor Burghele”, Spitalul Colțea, Spitalul Colentina, Spitalul „Sfânta Maria” și Spitalul „Victor Babeș.

Mai mult, în urma evenimentului tragic petrecut în clubul Colectiv din Capitală, Primăria Capitalei urmează să inițieze o amplă acțiune de control la unitățile din București în care sunt organizate evenimente asemănătoare cu cele în cadrul căruia a avut loc tragedia, concerte și spectacole. Verificările vor fi realizatea cu sprijinul Poliției Române și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București.

Loading...
 
 

Citește și

 • incendiu colectiv

  Un incendiu devastator a îndoliat Capitala. Vineri spre sâmbătă (30 spre 31 octombrie) a fost o noapte de groază marca Halloween în adevăratul sens al cuvântului. 27 de oameni au pierit după ce un foc năprasnic a mistuit un club situat în fosta fabrică „Pionierul” din sectorul 4.

 • ozana barabancea incendiu colectiv

  În timp ce țara este în doliu, după incendiul produs în club Colectiv, alții aruncă vina pe trupa care a concertat vineri seară (30 octombrie). Ozana Barabancea (46 de ani) a publicat un mesaj revoltător, în care îi acuză pe artiștii din trupa Goodbye to Gravity de „scrizofenie mentală”. Cântăreața susține că „Satana este peste tot" și că „educația include credință și evitarea faptelor rele".

 • incendiu club colectiv andrei galut

  Solistul trupei Goodbye to Gravity care concerta în Club Colectiv, vineri (30 octombrie), la momentul tragediei, se zbate între viață și moarte. Andrei Găluț se numără printre supraviețuitorii incendiului. Din păcate, starea artistului este destul de gravă, acesta fiind internat la spitalul Elias. Medicii sunt rezervați cu privire la evoluția acesteuia, momentan Andrei fiind intubat.

 • incendiu in club colectiv

  Parchetul Tribunalului București au deschis o anchetă referitor la cauzele incendiului de la Clubul Colectiv, care a avut loc vineri seară (30 octombrie) și care s-a soldat cu moartea a 27 de persoane, alte peste 180 fiind rănite. Urmează să fie făcute cercetări pentru omor calificatăși să se stabilească cine sunt vinovații pentru această tragedie fără precedent în țara noastră.