Gest eroic al unei italience! S-a aruncat în fața trenului pentru a salva de la moarte un român

Ultima actualizare:

    Italianca Rachele a salvat un român de la moarte Foto: observatornews.ro
Italianca Rachele a salvat un român de la moarte Foto: observatornews.ro

Un român poate spune că s-a născut a doua oară datorită unui italience, care l-a salvat din fața trenului. Bărbatul se afla într-o gară din Veneto și a încercat să se sinucidă.

Numai soarta i-a scos-o în cale pe Rachele, o tânără italiancă în vârstă de 25 de ani. Fără ajutorul ei, cel mai probabil românul care a încercat să-și ia viața pe 10 decembrie nu ar mai fi existat astăzi. Incidentul a avut loc în Gara Mestre Ospedale din localitatea Veneto. Italianca povestesște întregul eveniment: ”Mă întorceam de la muncă, tocmai coborasem din tren când am văzut un grup de oameni pe peron, în jurul unui bărbat. Am înțeles de la ei că l-au găsit pe calea ferată, dar că au reușit să-l convingă să urce pe peron, în siguranță. Lucrurile păreau să se fi calmat, iar oamenii au plecat pe rând acasă. Am rămas doar eu și m-am așezat lângă el pe o banca și am încercat să vorbesc cu el. Era însă clar că nu se simțea deloc bine și nu avea chef să comunice”, scrie ziare.com.

Tocmai când italianca credea că nu se mai putea întâmpla nimic rău, românul s-a ridicat de pe bancă și a vrut să se arunce în fața trenului care intra în gară în acel moment. Chiar dacă era extrem de speriată, femeia a reușit să-l prindă, însă a fost lovită de locomotiva trenului. ”Am coborât cât am putut de repede după el, am încercat să îl trag de-acolo apucându-l de corp, de picioare, pe măsură ce trenul se apropia. Totul s-a întâmplat în doar câteva secunde și părea ireal. Mai știu doar că apoi a trecut trenul, după care nu-mi amintesc decât că m-am lipit de zidul peronului pentru a mă proteja și am fost lovită la un picior. Când m-am uitat spre bărbat, am văzut că era acolo, scăpase și el, dar cu prețul a câtorva lovituri”, a povestit italianca.Amândoi au fost duși de urgență la Ospedale dell'Angelo din Mestre, iar acum se află în afară oricărui pericol. Tânăra eroina, Rachele, a suferit o fractură la tibie și a fost operată, iar intervenția chirurgicală a fost o reușită. Medicii spun că eroina se va recupera total. 

Citește și: 

A vrut să se sinucidă pe Facebook! Şofer român, cu peste 170 km/h, izbeşte violent un TIR 

Mama tânărului care și-a filmat sinuciderea a vrut să-l oprească. Mesajul femeii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net