Gest de aplaudat! 61 de elevi de clasa a VIII-a își donează banchetul unei cauze nobile

Ultima actualizare:

    61 de copii își donează banchetul  pentru bucuria copiilor din Fundația Inimă de Copil.
61 de copii își donează banchetul pentru bucuria copiilor din Fundația Inimă de Copil.

Sunt mici, dar au inimi mari! Două clase de elevi de la o școală din Galați dovedesc că sunt demni de tot respectul. Banchetul mult așteptat de la sfârșitul clasei a opta a devenit pentru ei ocazia ideală de a face un bine pentru copiii mai puțin norocoși, care provin din familii fără posibilități materiale, bolnavi sau pur și simplu pentru cei cu rezultate școlare deosebite. Sub sloganul „Fără tocuri și paiete. Distracție, nu etichete!”, 61 de elevi din clasele a VIII-a A și a VIII-a B de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Galați „donează” banchetul pentru bucuria copiilor din Fundația Inimă de Copil.

Deși este un eveniment pe care-l așteaptă pe tot parcursul gimnaziului, elevii și profesorii au decis că un lucru făcut pentru cei mai puțini norocoși i-ar bucura mai tare decât hainele scumpe sau o petrecere extravagantă. Preferă să îmbrace jeanși, dar să doneze banii pe care i-ar fi cheltuit unei cauze nobile și să facă viața altora mai ușoară și mai plăcută.

"Renunțăm la ținute sofisticate și în 6 iunie vom sărbători finalul clasei a VIII-a în jeansi pentru că ne dorim să trimitem în tabără 25 de copii din programele Fundației. Petrecerea noastră va fi ocazia perfectă pentru a aduce bucurie unor copii ca noi și pentru a-i ajuta să trăiască experiențe de neuitat în vacanța de vară. Copii de la Inimă de Copil au nevoie de noi să le arătăm o lume întreagă de posibilități. Taberele Inimă de Copil sunt gratuite pentru ei, dar presupun costuri, iar proiectul nu se poate derula an de an, fără sprijinul comunitătii, al companiilor, donatorilor și voluntarilor care înțeleg importanța unui astfel de gest. Cea mai frumoasa amintire din gimnaziu va fi că vom dărui amintiri unor copii ca noi! Dacă și în voi bate o inimă de copil, donați alături de noi! Orice sumă contează. 65 lei donați = 1 zi de tabără pentru un copil, se arată pe pagina de donații a evenimentului, pe care poate contribui oricine este dispus să-i ajute să ajungă la un rezultat și mai bun în cauza lor.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net