George Stanca îşi lansează cartea «Epistolar»

CLIIMA20111218_0054_1.jpg

George Stanca este gazda rubricii „Scrisorile lui Stanca” din ziarul Click!. Volumul are 480 de pagini
Citeste tot despre: 

A „împuns” cu condeiul sute de personalităţi autohtone, în ultimii trei ani, în paginile ziarului Click! Unora le-a ridicat statui cu verbul său, altora le-a redus portretele la stadiu caricatural. Publicistul George Stanca surprinde din nou. De data aceasta cu volumul „Epistolar”, o culegere a „Scrisorilor lui Stanca”, găzduite de ziarul Click!

Despre Mihaela Rădulescu spunea că e „amanta ideală", pe Andreea Marin Bănică a făcut-o „savantă", după ce diva a fost premiată la Salonul de Invenţii de la Geneva pentru inovaţia adusă scutecelor pentru copii.

Ramona Bădescu - „sex-simbolul coloniei de români care populează şi devalizează Italia"- nu poate sta lângă Adrian Mutu, „baba cu bubili-n dos".

Volumul a fost lansat oficial  la Târgul “Gaudeamus“, de luna trecută


Cele mai reuşite texte, publicate în Click!, se regăsesc în volumul „Epistolar", ce va fi scos pe piaţă miercuri. Volumul are 480 de pagini, costă 9,99 de lei (împreună cu ziarul "Click!") şi poate fi găsit la chioşcurile de presă din toată ţara şi în Librăriile „Adevărul".

George Stanca îşi descrie propria carte la fel cum face cu persoanjele sale: „În textele din această carte am vizat prostioare, imbecilităţi mai mari sau mai mici, dar niciodată nu am dat cu barda, satârul sau ghilotina. Am evitat politicienii pentru că ar fi ieşit o carte olfactivamente puturoasă din cauza invectivelor.Nu mi-a ieşit o carte duioasă, tandră. E doar maliţioasă. Şi asta nu duce la moarte de om".

Spor la citit!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1