„George Alexandru avea replică la orice”. Cine spune asta

george_alexandru_foto_teatrul_nottara.jpg

george alexandru actor teatrul nottara
Actorul George Alexandru (1957-2016) a fost angajat în trupa Teatrului Nottara
foto: Teatrul Nottara

Moartea fulgerătoară a actorului George Alexandru a întristat lumea artistică încă din prima zi a anului 2016. Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai artistului, coleg la Teatrul Nottara din Capitală, actorul Ion Haiduc, a spus câteva lucruri pe care foarte puțini le știu despre regratatul artist.

„Ironic, gânditor, briliant la replică. Cred că a fost actorul cu cea mai mare disponibilitate histrionică din câți am cunoscut eu. Avea replică la orice. Ne rugam la Dumnezeu să dea o deplasare, cu orice – cu căruța, cu autobuzul, cu trenul, cu avionul, numai să fim împerună și cu el. Era o distracție și un spectacol unic, irepetabil. Acest lucru va lipsi cu siguranță în lumea noastră, a actorilor, iar acest teatru (Nottara, n.r.) este mult mai sărac. Sigur că sunt vorbe comune la un moment dat, cam asta spunem despre toți, dar el chiar a fost un om excepțional. Pentru familie moarta lui George Alexandru este un dezastru, mai ales că minunații lui părinți trăiesc. E cumplit să-ți îngropi copilul. Dumnezeu să-l odihnească. George Alexandru a fost un om de televiziune, de film și de teatru”, a spus actorul Ion Haiduc, la priveghiul organizat de Teatrul Nottara în memoria actorului George Alexandru.

Ion Haiduc, devastat la priveghiul de la Teatrul Nottara

george_alexandru_priveghi_actor_ion_haiduc.jpg

george alexandru priveghi teatrul nottara
Actorul Ion Haiduc a asistat și el la priveghiul de la Nottara, unde a fost depus trupul neînsuflețut al lui George Alexandru
foto: Dorin Constanda

 

Ion Haiduc a avut numai cuvinte de laudă despre fostul său coleg

Actorul George Alexandru a încetat din viața în noatea de vineri spre sâmbătă (1 spre 2 ianuarie 2016), la 23.30. Internat la SpitalulFundeni din Capitală, se pare că suferea de mai bine de un an de cancer la pancreas, dar surse spitalicești au declarat presei că moartea a survenit în urma unei infecții abdominale deosebit de gravă. Deși starea sa de sănătate era deteriorată de mai mult timp, actorul nu și-a dorit să mediatizeze acest lucru, ci a preferat să-și ducă în tăcere crucea. Actorul a fost înmormântat luni (4 ianuarie), la Cimitirul Ghencea Militar 3 din București.

Loading...

Citește și

 • george alexandru

  Moartea actorului George Alexandru (58 de ani) în prima zi a anului a îndurerat întreaga lumea artistică de la noi. Oana Pellea, fiica celui care i-a fost profesor și mentor lui George Alexandru, a transmis un mesaj emoționant pe contul personal de Facebook.

 • george alexandru priveghi teatrul nottara

  Închis cu forța în noiembrie 2015, Teatrul Nottara a dat lacătul jos luni (4 ianuarie), pentru a-l primi din nou pe scenă pe George Alexandru. Vestea că actorul a încetat din viaţă la 58 de ani chiar în prima zi din 2016 a întristat lumea artistică. Sute de prieteni și colegi au venit să-l aplaude pentru ultima dată.

 • Încă un actor de cinci stele a plecat să-i amuze pe îngeri. George Alexandru, artistul care a zâmbit până în ultima clipă a vieţii, de parcă a vrut să sfideze moartea, a părăsit această lume mult prea devreme, la numai 58 de ani. Acesta a încetat din viaţa vineri, la Spitalul Fundeni.

 • george alexandru a murit

  Îndrăgitul actor George Alexandru a încetat din viață, în timpul unei operații, sâmbătă dimineață (2 ianuarie), la Spitalul Fundeni. În luna noiembrie împlinise 58 de ani. Trupul său va fi depus luni (4 ianuarie), la Teatrul Notarra, pe scena căruia a părut de nenumărate ori. Va fi înmormântat tot luni, la cimitirul Ghencea.

 • horia brenciu george alexandru

  Lumea teatrului este în doliu după ce renumitul actor George Alexandru s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, pe care abia o împlinise în luna noiembrie. Artistul a trecut în neffință în timpul unei operații, sâmbătă dimineață (2 ianuarie).

 • george alexandru

  Regretatul actor George Alexandru a trecut în neființă, sâmbătă dimineață (2 ianuarie), la vârsta de 58 de ani. Primele informații despre cauza morții care au apărut în presă sunt acelea că artistul ar fi cedat în timpul unei operații.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1