Genică Boerică a dat cu maşina peste un om în scaun cu rotile

Ultima actualizare:

Joi după-amiază, la intersecţie Calea Dorobanţi cu strada Muzeul Zambaccian din Capitală, aflat la volanul unui Porsche Cayenne, Genică Boierică  a fugit de la locul accidentului după ce l-a rănit pe Iulian Crăciun, în vârstă de 32 de ani, relatează Adevarul.

Potrivit martorilor, imediat după ce l-a lovit pe Iulian Crăciun (32 de ani), multimiliardarul, proprietar al  automobilului Porche Cayenne, negru, a coborât, a scos scaunul cu rotile al victimei în afara carosabilului, iar apoi a fugit de la faţa locului.

Adevărul a prezentat, în octombrie 2010, povestea de succes a lui Iulian Crăciun, care, în ciuda handicapului, a reuşit să facă performanţă în informatică.

Iulian este ţintuit într-un scaun cu rotile de când se ştie, dar asta nu l-a împiedicat să aibă o viaţă normală. La 32 de ani, el are o firmă în domeniul IT, este căsătorit şi are un copil. Accidentul rutier s-a petrecut joi după-amiaza, în jurul orei 17,30, în timp ce revenea de la muncă, alături de însoţitorul care-l ajută să se deplaseze în scaunul cu rotile.„Traversam strada, pe trecerea de pietoni. Pornisem pe verde, dar la un moment-dat a demarat şi acel Porsche Cayenne negru. Probabil văzuse că se făcuse între timp roşu la pietoni, dar nu era încă verde la mașini, spun martorii. M-a lovit din plin, m-a aruncat din scaun la un metru și ceva depărtare", a spus Iulian Crăciun pentru Adevărul de Seară București.

În loc să îl ajute să se ridice, șoferul Porsche-ului a coborât din mașină, a mutat căruciorul din stradă și a plecat de la fața locului.

Deși era lovit, Iulian își amintește cum arăta șoferul.

„Avea în jur de 40 de ani, avea părul grizonat, 1.80-1.90 m înălțime și era solid. Ceilalți martori au reținut și detalii din numărul mașinii, și anume B-98. Știe și poliția, așteptăm să-l găsească",a mai spus victima.

Din fericire, Iulian n-a suferit răni grave. A ajuns însă la spital cu o fractură la maxilar.

"Am avut mare noroc. Putea să-mi rupă coloana. Eu am două tije metalice în coloană, dacă una se rupea, ar fi fost extrem de grav", a povestit Iulian Crăciun, care face apel la oricine are informații despre șoferul care l-a lovit, să-l ajute. "Nu sunt genul care renunță!",mai spune el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net