Generalul-erou care s-a vaccinat la 105 ani este bunicul profesorului care a murit după vaccin

646x404_1.jpg

Foto universulargesean.ro

Generalul Constantin Năstase, în vârstă de 105 ani şi supravieţuitor al cumplitei încercuiri de la Cotul Donului a făcut vineri, 5 martie, rapelul la vaccinul anti-COVID-19, deși acesta este bunicul învăţătorului care a murit joi, 4 martie, la mai puţin de 24 de ore după ce s-a vaccinat.

George Năstase, nepotul lui Constantin Năstase, era învăţător la Şcoala Liviu Rebreanu din Mioveni, avea mai multe afecţiuni, iar decesul său, survenit la doar 45 de ani, a produs multă emoţie în oraş, mai ales că acesta era un apreciat cadru didactic.

Vineri, 5 martie, foarte îndurerat de decesul nepotului său, generalul Constantin Năstase a făcut rapelul la vaccinul anti-COVID-19. Mai trebuie spus că în ultimele 12 luni generalului i-au murit trei rude: ginerele şi doi nepoţi. Născut pe 3 iunie 1915, în Mioveni, Constantin Năstase este absolvent al Şcolii Normale „Carol I” din Câmpulung Muscel.

În anul 1938 a obţinut diploma de învăţător în Piteşti. A luptat în cel de Al Doilea Război Mondial, participând la campania din est de la început, în iunie 1941, şi până la întoarcerea în ţară, în anul 1944, potrivit adevărul.ro.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1