Gemeni siamezi născuți în București, morți la scurt timp după naștere. Împărțeau același corp

operatie.jpg

medici in sala de operatie
Medicii de la Spitalul Elias din București au adus pe lume gemeni siamezi care împărțeau același corp
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Situație cumplită pentru părinții unor gemeni siamezi născuți miercuri, 20 ianuarie, la Spitalul Elias din București. Micuții, care împărțeau același corp și aveau doar capetele separate, au murit la scurt timp după naștere.

Doi siamezi s-au născut la Spitalul de Urgență Elias din Capitală în cursul zilei de 20 ianuarie. Copiii împărțeau același corp și aveau capetele separate.

"A fost cazul în Spitalul Elias, însă copiii s-au prăpădit la scurt timp de la naștere", au precizat surse medicale pentru Ziare.com.

Potrivit acestora, în urmă unei întâlniri cu managementul spitalului s-a luat decizia de a nu furniza presei informații referitoare la părinți.

"În urmă apariției în mediul public a unor informații confidențiale cu privire la nașterea unui făt malformat în maternitatea SUU Elias, fapt ce a dus la interesul neavenit al mass-media, conducerea spitalului face următoarele precizări:

1. Familia implicată dorește discreție deplină asupra evenimentului. Prin urmare, nu vor există comentarii cu privire la acesta.

2. Deoarece imaginile din sala de operație, destinate exclusiv specialiștilor, au fost difuzate în mediile sociale, încălcând grav obligația de păstrare a confidențialității, în spital se va derula o anchetă internă pentru a lămuri circumstanțele care au permis această", transmite conducerea Spitalului Elias într-un comunicat.

Citește și:

Şocant! S-a născut cu două capete

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1