Gata! De mâine avem bilet unic pentru metrou şi RATB

Ultima actualizare:

    Autorităţile au testat  pe 20 octombrie biletul unic  atât în autobuze, cât şi la metrou
Autorităţile au testat pe 20 octombrie biletul unic atât în autobuze, cât şi la metrou

Cu un singur bilet vom putea circula atât cu mijloacele de transport în comun ale RATB, cât şi cu metroul. De mâine, întră pe piaţă biletul unic.

Acesta va fi de trei tipuri, în funcţie de durata de utilizare, şi va costa între 5 şi 30 de lei, potrivit Metrorex. Astfel, biletul unic de 60 de minute va costa 5 lei, va fi valabil o oră de la prima validare şi va avea un număr nelimitat de validări. La preţul de 30 de lei, va fi disponibil biletul unic multiplu cu 10 călătorii de câte 60 de minute pentru fiecare dintre acestea. Şi el va avea număr nelimitat de validări pentru fiecare călătorie.

Pe piaţă va fi scos şi abonamentul unic de o zi, care va putea fi cumpărat cu 16 lei. Acesta va fi valabil timp de 24 de ore de la prima validare. Biletele unice vor fi puse în vânzare începând de mâine la toate ghişeele RATB şi Metrorex. Noile bilete vin în completarea ofertelor actuale de pe piaţă, care rămân în continuare valabile. Şi la CFR vom putea circula cu biletul unic, însă abia după ce inelul de cale ferată din jurul Bucureştiului va fi dat în folosinţă.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net