Gata Crăciunul! Jos burtica!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-au îmbuibat la masa de Crăciun, iar acum nu ştiu cum să scape de kilogramele în plus. Tineri sau mai în vârstă, toţi au luat cu asalt parcurile, acolo unde fac sport gratis, cu orele. Vor să dea jos burta până la petrecerea dintre ani.

Pentru unii, aparatele de fitness din Herăstrău sunt o adevărată salvare. Nu plătesc nici un leu şi pot lucra la toate în voie.

În plus, sunt uşoare şi nu necesită condiţie fizică. „Fac câte 10-15 minute la fiecare aparat. Acum îmi lucrez picioarele. Am mâncat suficiente sarmale şi cârnaţi şi vreau să dau jos tot ce am pus pe mine zilele acestea", ne-a spus Olga.

Domnul Olaru a zis şi el stop bunătăţilor culinare şi s-a pus pe mişcare. Tot aparatele de fitness din parc să trăiască! Dă din picioare, trage de bare şi spune că se simte foarte bine.

Tudor şi Mihai au alergat 30 de minute încontinuu. Vor să ardă cât mai multe calorii

simeon stalpnicul png

Alţii mai ambiţioşi vor mai mult şi fac ture întregi de parc. „Alergăm câte o jumătate de oră fără oprire. Am mâncat prea mult şi e necesar să facem şi ceva sport. Trebuie să ardem caloriile", sunt de părere Tudor şi Mihai.

Ingrid şi-a pus încălţările speciale pentru Kangoo Jump şi a ţopăit pe aleile din Herăstrău. Cei care au bicicletă au pedalat de zor pe pistele trasate. Ce mai, parcurile s-au transformat în săli de sport în aer liber!

«Aparatele din parcuri sunt ideale»Corina Grămescu, antrenor de pilates

„Pentru cei care nu fac sport prea des, aparatele de fitness din parcuri sunt ideale. Înotul în piscină e la fel de recomandat. Persoanele care merg frecvent la sală ar trebui să alerge mai mult sau să lucreze cu greutăţi mai mari. În plus, trebuie să evite carnea grasă, dulciurile şi pâinea".

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net