Găsită cu o pungă pe cap şi cu mâinile legate

Ultima actualizare:

    A fost Valentina  Chiriac victima  unui joc sexual  încheiat tragic?Fotografii: Facebook
A fost Valentina Chiriac victima unui joc sexual încheiat tragic?Fotografii: Facebook

Dramă în localitatea Collado Villalba, din apropierea Madridului! O româncă de 37 de ani, originară din satul gălăţean Hanu Conachi şi stabilită în Spania acum zece ani, a fost găsită moartă în dormitor, cu o pungă pe cap şi cu mâinile legate la spate. Principalul suspect este soţul acesteia, Jose Arellano (43 de ani), cu care avea o fetiţă în vârstă de 6 ani.

Anchetatorii spanioli n-au descifrat încă mobilul crimei din Collado Villalba. Valentina Chiriac părea fericită în căsnicia cu Jose Arellano, iar moartea ei a şocat orăşelul iberic. Potrivit publicaţiei “El Espanol”, românca de 37 de ani a fost găsită moartă pe 29 mai, în dormitor, având o pungă de plastic pe cap şi mâinile legate fedeleş.

Trupul neînsufleţit al Valentinei nu poate fi repatriat pentru a fi înmormântat, întrucât familia din satul gălăţean Hanu Conachi nu are banii necesari. Mai mult, criminaliştii spun că mai au nevoie de şase săptămâni pentru expertize, scrie adevarul.ro. Conform primelor concluzii ale anchetatorilor, românca ar fi  murit din cauza unui stop cardiac, ca urmare a asfixiei mecanice, însă nu sunt clare împrejurările în care a fost comisă crima.


    Fetiţa Valentinei are doar cetăţenie spaniolăFotografii: Facebook
Fetiţa Valentinei are doar cetăţenie spaniolăFotografii: Facebook

O primă ipoteză a fost aceea a unui jaf, dar nu s-au găsit semne clare de efracţie sau de violenţă. În plus, pe camerele de supraveghere exterioare ale locuinţei nu s-au găsit imagini cu vreun intrus. Prin urmare, toate suspiciunile s-au îndreptat asupra spaniolului Jose Arellano, soţul femeii, proprietar al unui service auto. Publicaţiile spaniole vehiculează două piste: violenţă conjugală (deşi apropiaţii spun că spaniolul era un tip foarte liniştit) sau un joc sexual care s-a terminat tragic.

Suspectul a fost arestat fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, ceea ce indică faptul că anchetatorii au şi o serie de dovezi împotriva acestuia. Spaniolul de 43 de ani neagă vehement că şi-ar fi ucis soţia.

Cei doi soţi aveau o fetiţă în vârstă de 6 ani, care se afla, în momentul crimei, la nişte rude ale femeii, în Madrid. Copilul nu poate fi adus în România, la familia din Hanu Conachi, deoarece are doar cetăţenie spaniolă. Valentina mai avea, dintr-o relaţie anterioară, două fete care trăiesc în România, aflate în grija Lisavetei Rizea, bunica lor. Nici rudele din România, nici prietenii din Spania ai cuplului nu ştiu să fi existat neînţelegeri între cei doi. 


    Toată lumea era  convinsă că  Valentina,  Jose şi fetiţa lor  alcătuiau o  familie fericităFotografii: Facebook
Toată lumea era convinsă că Valentina, Jose şi fetiţa lor alcătuiau o familie fericităFotografii: Facebook

„A venit acasă pe 27 aprilie. Era cu soţul ei şi erau fericiţi. Chiar mă bucuram pentru ea”, povesteşte Lisaveta Rizea, mama Valentinei. “Acum nu ştiu dacă s-au certat sau nu, părea un băiat blând. Ba chiar am spus că fiica mea este mai vulcanică decât el. Jose mi s-a părut un băiat de nota zece”, adaugă femeia.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net