Gaşca Zurli şi-a suspendat spectacolele după tragedia din Colectiv

Ultima actualizare:

    Gaşca Zurli şi-a anulat turneulfoto: arhiva personală
Gaşca Zurli şi-a anulat turneulfoto: arhiva personală

Din motive de securitate, Mirela Reţegan, fondatorul trupei Gasca Zurli a decis anularea turneului prin care le stârnea zâmbete copiilor. Cei mai mulţi părinţi au înţeles demersul pentru că au ştiu că măsura a fost luată pentru siguranţa celor mici.

Maya Sorian, fata Mirelei Reţegan, a scris pe reţeaua de socializare un mesaj pentru toţi părinţii care s-au întrebat dacă era nevoie ca acest turneu să fie anulat. Un mesaj emoţionant din partea unei adolescente de 14 ani, un copil care îşi apără mama în cel mai frumos mod posibil. 

Mirela Reţegan şi fiica ei, Maya
Mirela Reţegan şi fiica ei, Maya

"După tragedia de la 30 octombrie din Capitală, s-au luat măsuri. Printre care si una luată de mama. Turneul Găștii Zurli se suspendă pentru că sălile de spectacol nu sunt sigure. Mulți adulți nu înțeleg. Mi se pare ciudat că înțeleg eu și nu înțeleg ei. Mi se pare ciudat că unii oameni sunt atât de egoiști încât să spună «se face prea mare caz dintr-un incendiu» sau «eu ce îi zic copilului care abia aștepta» (am găsit cinci scuze în două minute, printre care se află și adevarul). Mă minunez de egoismul unor oameni. Şi da, poate mă număr și eu printre oamenii egoiști. Dar eu mă bucur că mama e acasă. Mă bucur ca o simt lângă mine și mă bucur că nu e într-o sală în care se află în pericol. Mă bucur că nu pune in pericol suflete de copii și de adulți", a scris tânăra.

Adolescenta a explicat că citeşte comentarii răutăcioase. "Oameni buni, cuvintele dor. Dor oameni pe care nu ar trebui sa îi doară. Când apăsaţi butonul «post» gândiți-vă : «Femeia asta are un copil. Are un copil, ca mine și ca tine, un copil care deși are 14 ani și e o fire independentă, are nevoie de mama ei. Femeia asta stă pe drumuri ca să ne facă nouă copiii fericiți, în loc să stea acasă cu copilul ei». Femeia asta e mama mea. Și eu vin seara acasă de la școală, îi văd mașina în parcare și îmi pleacă inima din piept sperând că a venit. Dar apoi îmi amintesc că ea e in alt colț al României, facând mii de copii fericiți, şi că nu o să fie în seara aia acasă să mă pupe de noapte bună", a adăugat Maya.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net