Gașca Zurli a lansat videoclipul celui mai emoționant cântec pentru mămici: Te iubesc, Mami!

Gașca Zurli a lansat videoclipul celui mai emoționant cântec dedicat MAMEI. Te iubesc, Mami! este o declarație de dragoste pentru mamele de pretutindeni.

Este un cântec scris cu suflet. Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli, a pus în versurile acestuia toată emoția ei de MAMĂ, iar în interpretarea Fetiței Zurli el devine un imn al iubirii nemărginite pe care o purtăm celor care ne-au dat viață.

Te iubesc, Mami! este un manifest emoțional pe note muzicale, un reminder asupra rapidității cu care trece timpul și un îndemn, în același timp, pentru ca oamenii mari să petreacă mai mult timp cu copiii lor.

Muzica este compusă de Cornel Sorian, iar regia clipului este semnată de Paul Diaconu.

Te iubesc, Mami! este piesa care dă titlul și celui mai nou spectacol marca Zurli ce se va juca, în premieră, pe 03 martie, la Sala Palatului din București. Un altfel de spectacol în care personajele din Gașca Zurli interpretează, fiecare, tiparele comportamentale pe care le întâlnim la copii atunci când au serbări și trebuie să recite poezii, să cânte în ritm cu ceilalți colegi ori să țină pasul coregrafiilor.

Gașca Zurli va ajunge cu spectacolul Te iubesc, Mami și la Cluj Napoca (15 martie), Timișoara (21 martie) și Chișinău (29 martie).

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1