Garajul Ciclop, cinema Scala şi Palatul Universul, scoase la vânzare

cinema_scala-bucuresti.jpg

cinema_scala-bucuresti
Cinematograful Scala, garajul Ciclop, Palatul Universul din Capitală, dar şi Casa Ankele din Botoşani şi Hotel Continental din Cluj-Napoca au fost scoase la vânzare
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Garajul Ciclop, cinematograful Scala, Palatul Universul din Capitală, dar şi Casa Ankele din Botoşani şi Hotel Continental din Cluj-Napoca au fost scoase la vânzare de Artmark Historical Estate. Noul Catalog Toamnă 2019 cuprinde 22 de proprietăţi istorice şi 21 contemporane.

Divizia imobiliară a casei de licitaţii Artmark a lansat noul Catalog Toamnă 2019 care cuprinde 22 de proprietăţi istorice şi 21 contemporane, majoritatea aflate în exclusivitate în portofoliul companiei, scrie news.ro.

Garajul Ciclop, cinema Scala şi Palatul Universul, scoase la vânzare

Printre imobilele scoase la vânzare se află Hotelul Continental din Cluj-Napoca, Casa Neuman din Arad, Casa Ankele din Botoşani, Vila Cantacuzino din Călimăneşti, Vila Athanasovici din Bucureşti. 

Cel mai vechi imobil din catalog, potrivit Artmark, datează din 1836 şi este un monument istoric clasa A - Casa Ankele din centrul Botoşaniului, iar cea mai mare suprafaţă construită este de 16.168 mp, respectiv Garajul Ciclop.

Alte imobile reprezentative cu istorii prezentate în catalog sunt: Vila Athanasovici din Bucureşti, construită între 1897-1911 după planurile arhitectului Dimitrie Maimarolu, Şcoala Evanghelică Săsească din Sânpetru (construită la sfârşitul sec. XIX), Casa Gheorghe Nica din Braşov (sec. XIX), Blocul interbelic Poppa din centrul Constanţei. Câteva dintre proprietăţile prezentate în catalog beneficiază deja de proiecte de conversie în hotel/ pensiune şi autorizaţie de construire.

Secţiunea dedicată construcţiilor recente, Artmark Contemporary Estate, propune atât vile exclusiviste, apartamente, penthouse-uri, cât şi resorturi în care funcţionează business-uri în domeniul ospitalităţii deja cunoscute: Carpathian Estate din Buzău, Hanul Balaban din Transilvania, Centrul Aroma din Cluj Napoca, Castelul Prinţul Vânător din Turda, Cluj, scrie news.ro.

Citește și:

Ești interesat de regalitate? Uite cum poți cumpăra obiecte la licitație

Tablourile şi fotografiile Stelei Popescu, scoase la licitaţie

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1