GALERIE FOTO Piţipoancele din Timişoara care pozeaza ca starletele pe Facebook

Ultima actualizare:

Cunoscute în lumea Facebook-ulu drept „Sweety", „Bellezza", „Giuly" sa „Wichland" tinerele „piţi" nu ezită să îşi afişeze toate farmecele pe reţelele de socializare. Cu poziţii provocante sau locuri exotice şi până la maşini de lux sau petreceri în cluburi - fetele reuşesc să adune mii de prieteni pe internet.

Click pe poze pentru mai multe POZE CU BLONDA!

Una din cea mai bine cotată „piţi" a Facebook-ului este Leeliane. Blonda cu forme voluptoase este studentă la facultatea de medicină şi scrie că este cântăreaţă. Tânăra şi-a afişat o serie de poze incitante prin toate colţurile lumii. Ea a reuşit să adune peste 3.800 de prieteni pe reţeaua de socializare.

Click pe poze pentru mai multe POZE CU Bellezza!

Mai bine decât Leeliane stă însă o brunetă care se autodenumeşte Bellezza pe Facebook. Cei aproape 4.200 de prieteni viruali ai tinerei o pot vedea pe aceasta într-o ipostază cu totul incitantă. La numai 20 de ani, bruneta are poze în care se sărută cu prietenele ei. Studentă la o facultate foarte serioasă - dreptul, tânăra timşoreancă îşi ţuguiază cu mare pasiune buzele în pozele de pe profilul ei.

Click pe poze pentru mai multe POZE CU Bruneta!

Cu numai 230 de prieteni, Andreea nu se lasă însă mai prejos în arta sedusului pe Facebook. La cei 21 de ani, tânăra se mândreşte în special cu o parte a corpulu ei pe care îi place să o afişeze - posteriorul.

Click pe poze pentru mai multe POZE CU SEXY TEHNICIANUL DENTAR!

Cam cu aceiaşi prieteni se pote mândri şi Byanka, o altă brunetă care face furori pe Facebook. Tehnician dentar de meserie, tânăra are şi un hobby - pozele sexy de pe internet.

Click pe poze pentru mai multe POZE HAIOASE!

Nici fetele rebele sau supărate nu lipsesc de pe Facebook. Gesturile obscene sau pozele din baie sunt cele mai savuroase ipostaze ale piţipoancelor de pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net