Gâdea a mers în casa uneia dintre familiile lovite de bacteria ucigașă

mihai_gadea.jpg

mihai gadea sinteza zilei
Mihai Gâdea a realizat "Sinteza Zilei" din casa familiei Ghiță
Foto: arhivă personală

Mihai Gâdea a mers în vizită la familia din Argeș care și-a pierdut copilul în urma infecției cu bacteria ucigașă. Realizatorul Antena 3 a intrat în casa familiei Ghiță și a vorbit cu bunica fetiței moarte, duminică (22 februarie), în cadrul unei ediții speciale a Sintezei Zilei.

“Este groaznic! Nu se poate exprima în cuvinte ceea ce simt părinții care și-au pierdut copiii. Toată lumea spune că ne înțelege. Nu, nu ne poate înțelege nimeni. Numai cei care trec prin această tragedie pot înțelege cu adevărat. E un lucru pe care îl simți, nu poți să-l spui în cuvinte. Ce poate fi mai greu decât să-ți duci copilul la mormânt?!”, a spus îndurerata bunică.

Certificatul medical constatator al decesului spune că principala cauză a morții este pneumonia, deşi familiei i s-a spus că fetiţa a decedat în urma unui atac cerebral.

mihai gadea arges

 

Mihai Gâdea a anunțat pe Facebook vizita pe carea făcut-o: "Pe drum. Merg la familiile bebelușilor decedați în Argeș. Va fi o emisiune cutremurătoare și foarte, foarte grea"

Femeia a povestit cum s-a instalat boala și care au fost primele simptome care au dus la pieirea micuței Ioana Andreea, ce au spus doctorii despre sindromul hemolitic-uremic și despre ce i s-a părut ciudat în legătura cu evoluția bolii.

 

Loading...

Citește și

 • bebelusi ecoli

  Cazul bebelușilor infectați cu bacteria E.coli trece la un alt nivel. Autoritățile abilitate fac tot felul de teste și încearcă să găsească cauza îmbolnăvirii acestora. După ce apa și laptele praf au fost suspecte pentru răspândirea bacteriei ucigașe, acum este rândul fructelor să fie controlate.

 • copil externat Marie Curie, sindrom hemolitic uremic, bacteria E.colo, copii Arges

  Luni (15 februarie) a decedat un al doilea bebeluș dintre cei 12 copii internați la Marie Curie, infectați cu bacteria E.coli. Este vorba despre o fetiță care era internată la secția de terapie intensivă a spitalului din Capitală.

 • În sfârșit vești bune despre starea celor șapte copii cu sindrom hemolitic-uremic internați la un spital din București. Mihaela Bălgrădean șeful clinicii de Nefrologie de la spitalul ”Marie Curie” a anunțat luni că toți copiii încep să se recupereze după boală dar, fiecare în felul său relatează Agerpres.

 • bacteria e.coli

  După ce mai mulți bebeluși au fost infectați cu E.coli, bacteria a ajuns în atenția publicului, mai ales că o fetiță a decedat în urma îmbolnăvirii. Escherichia coli afectează vasele de sânge și determină aproximativ 80% dintre cazurile de infecție a aparatului urinar, potrivit medicilor.

 • mihai gadea

  Emisiunea „Sinteza zilei” de luni, 15 februarie, a fost specială, în condiţiile în care toate vedetele de la Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars au venit alături de Mihai Gâdea după ce ANAF a anunţat trustul Intact că are la dispoziţie cinci zile pentru a elibera sediile intrate în posesia statului român.

 • mihai gadea

  Zi neagră pentru conducerea posturilor Antena 1 şi Antena 3. Gelu Diaconu, fostul şef al ANAF, a dispus emiterea unei somaţii de evacuare a Antenei 3 şi a celorlalte firme care au sediul în clădirile confiscate de la Dan Voiculescu, precum şi instituirea de popriri pe conturile lui Mihai Gâdea, Daniel Constantin, Camelia şi Corina Voiculescu, toţi având datorii la Dan Voiculescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1