Gabriela Vrânceanu Firea: ''Mă așteptam să câștig alegerile''

Ultima actualizare:

    Gabriela Vrânceanu Firea a câștigat Primăria Capitalei cu 42% din voturi FOTO: Arhiva personală
Gabriela Vrânceanu Firea a câștigat Primăria Capitalei cu 42% din voturi FOTO: Arhiva personală

Gabriela Vrânceanu Firea, primarul ales al Capitalei, după alegerile locale 2016, are de gând facă multe schimbări în București. Candidata PSD a fost invitată miercuri seară la Digi24, unde a declarat că se aștepta să câștige alegerile, însă nu cu un scor așa de mare.

„Am fost uimită și bucuroasă pentru rezultat. Credeam în victoria mea și a PSD, dar nu mă așteptam la un procent atât de mare, mai ales că știam că există o dezamăgire față de politicieni. Eu am venit cu un program pentru bucureșteni, cu soluții practice. Nu am vrut să îi impresionez, să îi manipulez cu proiecte grandioase care sună foarte bine pe hârtie, dar care sunt nerealizabile. Tot ce le-am spus se va transpune în fapte”, a explicat Gabriela Firea la ''Jurnalul de Seară'', de la Digi24.

Gabriela Firea a spus că până în ultima săptămână de campanie nu a fost sigură că va câștiga alegerile.

„În ultima săptămână de campanie mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat pentru că primeam extrem de multe mesaje și foarte multă lume îmi spunea că mă va vota pentru prestația din perioada electorală”, a completat ea.

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net