Gabriela Vrânceanu Firea: ''Mă așteptam să câștig alegerile''

gabi-firea.jpg

Gabriela Vrânceanu Firea a câștigat Primăria Capitalei cu 42% din voturi
FOTO: Arhiva personală

Gabriela Vrânceanu Firea, primarul ales al Capitalei, după alegerile locale 2016, are de gând facă multe schimbări în București. Candidata PSD a fost invitată miercuri seară la Digi24, unde a declarat că se aștepta să câștige alegerile, însă nu cu un scor așa de mare.

„Am fost uimită și bucuroasă pentru rezultat. Credeam în victoria mea și a PSD, dar nu mă așteptam la un procent atât de mare, mai ales că știam că există o dezamăgire față de politicieni. Eu am venit cu un program pentru bucureșteni, cu soluții practice. Nu am vrut să îi impresionez, să îi manipulez cu proiecte grandioase care sună foarte bine pe hârtie, dar care sunt nerealizabile. Tot ce le-am spus se va transpune în fapte”, a explicat Gabriela Firea la ''Jurnalul de Seară'', de la Digi24.

Gabriela Firea a spus că până în ultima săptămână de campanie nu a fost sigură că va câștiga alegerile.

„În ultima săptămână de campanie mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat pentru că primeam extrem de multe mesaje și foarte multă lume îmi spunea că mă va vota pentru prestația din perioada electorală”, a completat ea.

Loading...

Citește și

  • Firea si fotoliul de primar

    S-a spus sau s-a scris că fotoliul noului primar general al Capitalei va fi ocupat de cea dintâi femeie din istoria instituției mai veche de 150 de ani. Dar trebuie menționat și faptul că alegerea Gabrielei Firea o plasează pe aceasta în poziția de al doilea cel mai tânăr primar-femeie ce va conduce, teoretic pentru următorii patru ani, o capitală a Uniunii Europene.

  • Nici bine nu a fost aleasă pentru șefia Primăriei Capitalei, că Gabriela Vrânceanu Firea a și făcut prima gafă luni (6 iunie), în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc în curtea sediului central al PSD. Liviu Dragnea a avut o întâlnire cu cei 7 primari noi ai Capitalei, votați duminică (5 iunie) în urma alegerilor locale 2016.