Gabriela Firea și-a dat demisia din Senat

gabriela_firea.jpg

gabriela firea
Gabriela Firea și-a depus demisia din Senat
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Gabriela Firea a fost aleasă în funcția de primar al Bucureștiului cu aproape 43% din voturi și așteaptă să-și depună jurământul pentru noua funcție. Între timp, PSD-ista și-a dat demisia din Senat, miercuri, 22 iunie.

La doar o zi de la demisie, joi, 23 iunie, Firea își depune jurământul și preia oficial frâiele Primăriei Generale a Capitalei. Ceremonia de depunerea a jurământului pentru funcţia de primar are loc de la ora 19.00, la Teatrul Excelsior. Plenul Senatului trebuie să ia act de demisia senatorului social-democrat şi să constate eliberarea postului.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • gabriela firea, candidat, primarie

    Gabriela Vrânceanu Firea și-a construit cea mai mare parte a discursului electorla pe ideea că este mamă de familie. Tocmai de aceea, mesajul transmis de fiul vitreg al candidatei la primăria Capitalei vine cum nu se putea mai prost. Ce-i drept, Gabi Firea și Răzvan, fiul fostului ei soț, nu au avut niciodată o relație apropiată.

  • Nici bine nu a fost aleasă pentru șefia Primăriei Capitalei, că Gabriela Vrânceanu Firea a și făcut prima gafă luni (6 iunie), în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc în curtea sediului central al PSD. Liviu Dragnea a avut o întâlnire cu cei 7 primari noi ai Capitalei, votați duminică (5 iunie) în urma alegerilor locale 2016.

  • Firea si fotoliul de primar

    S-a spus sau s-a scris că fotoliul noului primar general al Capitalei va fi ocupat de cea dintâi femeie din istoria instituției mai veche de 150 de ani. Dar trebuie menționat și faptul că alegerea Gabrielei Firea o plasează pe aceasta în poziția de al doilea cel mai tânăr primar-femeie ce va conduce, teoretic pentru următorii patru ani, o capitală a Uniunii Europene.

  • primar gabriela firea masuri ratb

    Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, susţine că, într-un interval de timp rezonabil, transportul în comun va deveni gratuit în Bucureşti, după îndeplinirea câtorva condiţii.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5