Gabriela Firea, plângere penală unui site. ”Proferează numai neadevăruri despre mine”

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea ia atitudine și depune o plângere penală împotriva un site de știrifoto: Facebook
Gabriela Firea ia atitudine și depune o plângere penală împotriva un site de știrifoto: Facebook

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat miercuri, 12 iulie, că a depus o plângere penală împotriva unui site, despre care a declarat că publică neadevăruri despre activitatea sa. Firea nu a vrut să dea numele site-ului, pentru că nu dorește să-i facă reclamă.

Dezvăluirile primarului general al Capitalei privind plângerea penală împotriva unui site de știri au apărut după ce Oana Zamfir a anunțat la Antena3 că Rise Project își extinde ancheta și că un alt lider PSD este vizat, și anume Gabriela Firea.

„Chiar și ieri am avut o declarație la Poliție. (...) Eu am făcut o plângere unui site, care din momentul în care am ajuns primar general — și înainte, firește — spune și proferează numai neadevăruri despre activitatea mea, ca primar general, despre deciziile mele. Totul s-a exagerat și s-a ajuns prea departe. Nu vreau să îi fac reclamă, dar este un site destul de preluat pe Facebook. Este preluat de adversarii noștri politici și transmis pe Facebook și se plătesc bani serioși pentru ca aceste articole, care nu conțin nicio brumă de adevăr, să fie văzute de cât mai mulți oameni. Se fac campanii publicitare și eu nu pot să stau cu mâinile în sân”, a declarata Gabriela Firea, potrivit Digi24.

„Ideea este de discreditare a primarului general, de a-i da acestuia o ocupație suplimentară, să răspundă public, și de a determina eventual o imagine negativă; altă explicație nu poate să existe. (...) Și astăzi, și acum o săptămână, și o lună, eu sunt permanent — și, credeți-mă, nu sufăr de paranoia, cei care mă cunosc știu că eu nu sufăr de paranoia, nici politică, nici administrativă, eu sunt urmărită pas cu pas, fotografiată. Sunt firme, repet, care au pierdut bugete de milioane de euro de la Primărie, care plătesc, sponsorizează site-uri care de dimineața până seara spun neadevăruri despre activitatea mea. Cu unele dintre ele sunt deja în procedură de plângere penală”, a dăugat edilul general.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net