Gabriela Firea a chemat Ambulanța la Primărie! Edilul a ajuns la spital

primarul-caitaei-gabriela-firea.jpg

Gabriela Firea a ajuns la spital joi, 2 iulie
Foto: Arhivă Click

Joi, 2 iulie, Gabriela Firea a trecut prin momente tensionate, după ce, în timp ce se afla la Primărie, i s-a făcut dintr-o dată rău și a avut nevoie de asistența Ambulanței.

O ambulanță a fost chemată de urgență la Primărie, iar medicii au urcat la etajul 1, unde edilul are biroul. Primarul general a primit îngrijiri medicale chiar în biroul său, iar, după aproape 20 de minute, a ajuns la Spitalul Cantacuzino, informează cancan.ro.

Gabriela Firea s-a simțit rău și a mers la spital

Primarul Capitalei nu a mers însă cu salvarea la spital. La scurt timp după ce ar fi primit îngrijiri în propriul birou, Gabriela Firea a ieșit din clădirea Primăriei Generale, a urcat în mașină și a plecat spre spital, oprind în drum la o farmacie, de unde șoferul i-a adus medicamente.

Sursele Click! ne-au informat că în momentul redactării acestei știri Gabriela Firea se simte bine, având doar o stare de rău cauzată de căldura de afară. De asemenea, edilul nu ar fi mâncat nimic toată ziua, lucru care a contribuit la starea generală de rău. 

Gabriela Firea a fost supusă în 22 martie 2019 unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Aceasta a mai avut probleme în trecut și a suferit mai multe operații, după ce a dezvăluit că i-a fost depistată o sârmă de 4 cm în colon. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1