Gabriela Firea, atac nemilos: «Dragnea mă spionează! Am informații certe!»

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea a cerut demisia ministrului de InterneFoto: arhivă personală
Gabriela Firea a cerut demisia ministrului de InterneFoto: arhivă personală

Acuzaţiile curg la adresa lui Liviu Dragnea. După ce în urmă cu doar câteva zile a anunţat că relaţiile dintre ea şi liderul PSD sunt tensionate, Gabriela Firea continuă şirul acuzaţiilor. Invitată la Antena3, fosta jurnalistă, actualmente primarul general al Capitalei, a afirmat că este spionată de preşedintele PSD.

Gabriela Firea a cântărit mult dacă să spună lucrurilor pe nume, iar miercuri seara nu a mai răbdat. Primarul general al Capitalei a spus că va vorbi cu orice risc, fie şi cu cel al arestării soţului ei sau a altor lucruri rele care s-ar putera întâmpla familiei ei.  

"Am avut mari emoții dacă trebuie sau nu să spun adevărul, pentru că din nefericire în ultima perioadă adevărul este considerat de către persoana cu care sunt acum în dialog politic a fi un fapt derizoriu. În ultimele zile m-am eliberat de posibile regrete. (...) Am informații certe că mă spionează ( n.r. Liviu Dragnea). Îmi urmărește activitatea, îmi urmărește chiar clădirea Primăriei, sunt oameni care au fost la mine în ultimele zile și care, ulterior, au fost sunați direct de dumnealui sau de colegi foarte apropiați să fie întrebați de ce au fost la mine, dacă punem ceva la cale. Nou nu puneam nimic la cale", a spus Gabriela Firea, miercuri, la "Punctul de întâlnire", emisiune moderată de Radu Tudor la Antena 3.

Gabriela Firea a adăugat că acest fapt i s-a părut șocant. "În loc să fiu chemată să fiu chemată să discutăm, să analizăm, s-a gândit că este mai bine să continue toată această stratagemă în care să ocolim adevărul, să ascundem sub preș argumentele și, practic, să ne comportăm ca cei pe care îi detestă", a spus Gabriela Firea.

Cum a izbucnit scandalul dintre Firea şi Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă, că ministrul de Interne, Carmen Dan, a prezentat în CexN, în apărarea sa, ”nişte xeroxuri însemnând mesaje pe SMS, pe Whatsapp între prefect şi un secretar de stat în MAI, venind ”foarte pregătită”.

”Doamna ministru nu a răspuns celor afirmate de mine deloc. A venit cu nişte xeroxuri însemnând mesaje pe SMS, pe Whatsapp între dna prefect şi un secretar de stat. Am întrebat-o pe faţă dacă ne spionează, dacă ne ascultă convorbirile, dacă ştie ce vorbim pe mesaje. Nu mi se pare normal într-un comitet executiv să vii ca argumentaţie cu tot felul de aspecte derizorii, aspecte personale, mesaje printate de pe Whatsapp, nişte discuţii personale între prefect şi un domn din MAI, legat de proteste, de acţiuni”, a spus Gabriela Firea.

Ea susţine că i-a atras atenţia ministrului de Interne că astfel de discuţii nu ar trebui să aibă într-un for politic.

”Confirmând că are o problemă personală cu mine şi cu dna prefect, a proferat tot felul de lucruri neadevărate, a jignit-o, a făcut atacuri directe la competenţele profesionale ale dnei prefect, deci a continuat tot şirul de acuzaţii indirecte pe care le-a făcut până acum prin faptul că în toate apariţiile publice a ţinut să sublinieze că nu domnia sa, ci prefectul a fost cel care a dat ordinul de intervenţie. A venit foarte pregătită. M-a surprins”, a adăugat Firea. De aici, primarul şi liderul PSD au intrat în conflict deschis, mai ales pentru că preşedintele social-democraţilor o susţine pe Carmen Dan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net