Gabriela Firea a ajuns din nou pe masa de operație: "Acum totul este bine, sunt spre vindecare"

gabrielafirea.jpg

gabriela firea
Gabriela Firea a ajuns din nou pe masa de operații
Sursă foto: Arhivă Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Fostul primar al Capitalei și actualmente senator PSD, Gabriela Firea a ajuns din nou pe masa de operație. Vineri seara, 15 ianuarie, a scris un mesaj pe conturile paginilor personale de socializare în care a vorbit despre intervenția căreia a fost supusă și a dezvăluit că se simte bine, fiind în proces de recuperare.

Gabriela Firea a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale. Fostul primar al Capitalei a făcut anunțul personal, pe pagina de Facebook, acolo unde a scris un mesaj de mulțumire adresat echipei de medici care a efectuat operația. Gabriela Firea a adăugat că se simte bine și că se află în proces de recuperare. În final, a subliniat că este necesar ca oamenii să acorde mai multă atenție sănătății. 

"Dupa o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiană, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistentă-şefă Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente.

Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în buna organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor.", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

"Acum totul e bine, sunt spre vindecare. Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate, fie că sunteţi tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci şi nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viaţa mai frumoasă! Să fiţi sănătoşi", a fost mesajul Gabrielei Firea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5