Gabriel Oprea a scăpat de urmărirea penală! Senatul a respins solicitarea DNA

Ultima actualizare:

    Gabriel Oprea nu mai e urmărit penal în cazul morții polițistului Bogdan Gigină
Gabriel Oprea nu mai e urmărit penal în cazul morții polițistului Bogdan Gigină

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea le-a cerut colegilor săi din Senat să voteze împotriva solicitării DNA de permitere a începerii urmăririi sale penale. Luni seară (19 septembrie, senatorii au decis ca Oprea să nu fie urmărit penal, iar cererea DNA a fost respinsă.

Gabriel Oprea nu poate fi urmărit penal. În favoarea cererii DNA au fost 45 voturi „pentru”, 73 „împotrivă”, iar șase senatori s-au abținut. Oprea era acuzat de ucidere în culpă în cazul morții polițistului Bogdan Gigină, care făcea parte din coloana oficială a fostului ministru, conform Digi24.

DNA a solicitat acordul Senatului pentru a începe urmărirea penală împotriva lui Gabriel Oprea. Săptămâna trecută, Comisia juridică a avizat pozitiv solicitarea.

Gabriel Oprea: „Nu conduceam eu, aveam viteza legală. Din păcate s-a întâmplat această tragedie, un tânăr poliţist a căzut în una din cele trei gropi din centrul Capitalei. Nici nu puteam să discut cu tânărul coleg de pe motocicletă. Am trăit un coşmar. Am căutat să îmi fac datoria. De toate aceste probleme vizavi de itinerariu se ocupă Poliţia Rutieră. Repet, aflat pe bancheta din spate nu puteam să comit această ucidere din culpă. Cred că ceea a determinat tragedia sunt cele trei gropi, cred că în această direcţie trebuie să îndreptăm atenţia. Vă rog să votaţi împotriva solicitării DNA'', a precizat Oprea înainte de a se vota.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net