Gabriel Oprea a publicat o fotografie trucată în care pare că dădea mână cu Barack Obama

Ultima actualizare:
Poza originală și cea trucată
Poza originală și cea trucată

Fostul ministru de interne, Gabriel Oprea, le-a amintit prietenilor virtuali că în luna decembrie a anului 2015 s-a întâlnit cu fostul președinta al Sua, Barack Obama. Fotografia însă nu este originală, ci prelucrată în photoshop, iar Gabriel Oprea nu fusese cel care dăduse mâna cu Barack Obama, ci fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Nu a stat mult pe gânduri, a luat fotografia, a editat-o să pară că el fusese cel care dăduse mâna cu fostul președinte american. Prietenii virtuali ai lui au sesizat imediat diferența și i-au comentat, publicând imaginea alăturată, atașata de fotografia trucată de Gabriel Oprea.

„În octombrie 2015, în cadrul unei vizite oficiale la Washington DC, am semnat, împreună cu şeful Departamentului de Justiţie, Procurorul General al SUA, Loretta Lynch, Acordul dintre România şi SUA pentru intensificarea cooperării în prevenirea şi combaterea infracţiunilor grave. Acordul, necesar pentru îndeplinirea condiţiilor programului Visa Waiver, a reglementat pe baze juridice, cooperarea, prevenirea, descoperirea şi investigarea infracţiunilor grave, a infracţiunilor de terorism şi asigurarea schimbului de informaţii între autorităţile cu atribuţii în acest domeniu din cele două ţări. Prin încheierea Acordului, România a realizat încă un criteriu tehnic necesar pentru îndeplinirea condiţiilor Programului Visa Waiver, în procesul de liberalizare a acordării vizelor pentru cetăţenii români care călătoresc în Statele Unite ale Americii”, a scris el pe Facebook. 


    Poza originală și cea trucatăFoto Facebook
Poza originală și cea trucatăFoto Facebook
image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net