Gabriel Oprea, despre cazul Gigină: „M-am simţit hărţuit. Iau în calcul demisia”

Ultima actualizare:

    Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

Gabriel Oprea a făcut noi declarații despre cazul în care este anchetat, de această dată, în cadrul unei emisiuni Tv. El consideră că totul este doar o exagerare, iar acuzația de ucidere din culpă nu-l face decât să se simtă hărțuit,

Gabriel Oprea a fost pe 21 septembrie, invitatul lui Mihai Gâdea în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", unde a răspuns unei serii de întrebări privind cazul de abuz în serviciu în care este anchetat. Fostul vicepremier a lăsat impresia că regretă moartea polițistului Bogdan Gigină, dar nu se simte vinovat pentru moartea acestuia.

„Interviul e sfâşietor, s-a întâmplat o tragedie, şi tatăl meu a murit la Unitate şi aveam 10 ani. Am simţit o mare durere. Nu mi-a fost uşor să vin aici la dvs. Dincolo de fapul că sunt om politic, şi nu vreau să mă dezvinovăţesc, dar ucidere din culpă stând pe bancheta din spate.(...) M-am simţit hărţuit. La prima acuzaţie de abuz, eu m-am dus şi am spus că vreau să fiu cercetat. Eu am simţit că sunt ţintă politica. Mi s-a cerut demisia şi eu am familie. E greu când ştii că eşti nevinovat şi eşti nevinovat. (...)M-am simţit hărţuit şi am acceptat sprijinul colegilor. Am cerut să fiu certat şi nu am vrut votul colegilor. Cred ca am cedat şi am acceptatat acest vot, a fost din partea tuturor partidelor. Mă gâdesc şi să-mi dau demisia”, a declarat Oprea în cadrul emisiunii.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net