Furtunile au început să facă prăpăd. La Hunedoara 25 de acoperisuri au fost smulse şi 13 autoturisme avariate

Ultima actualizare:

    Prima furtună din această toamnă care a lovit Hunedoara a făcut prăpăd
Prima furtună din această toamnă care a lovit Hunedoara a făcut prăpăd

Vremea se schimbă dramatic în România și au apărut furtunile. În municipiul Hunedoara miercuri dimineață din cauza vântului puternic, 25 de acoperişuri au fost distruse şi 13 maşini avariate, în municipiul Hunedoara.

”Începând cu ora 3:23, din cauza fenomenelor meteo periculoase, până la ora 14:00 au fost înregistrate 28 de situaţii de urgenţă în municipiul Hunedoara. Au fost afectate 25 de acoperişuri, 13 autoturisme şi un panou publicitar. Până la această oră au fost finalizate 23 situaţii de urgenţă. 39 de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor de pompieri Hunedoara, Deva şi Orăştie intervin acum în 6 situaţii de urgenţă cu 11 autospeciale şi 2 containere multirisc”, a transmis ISU Hunedoara conform news.ro. Județul Hunedoara a fost miercuri sub atenţionare cod galben de furtuni, cu intensificari de vânt, care la rafală local, poate atinge 55-65 km/h şi cod portocaliu, până la ora 18:00, pentru zona de munte, de peste 1800 de metri, care poate atinge 120 de km/h, la peste 2000 metri.

Sfaturile pompierilor pe timp de furtună

Pompierii au transmis şi câteva sfaturi pentru populaţie, în caz de vânt puternic: ”Întrerupeţi orice activitate în aer liber. Intraţi în case, într-o construcţie ori într-un autoturism. Închideţi ferestrele şi uşile. Parcaţi autoturismul în zone ferite la distanţă faţă de copaci sau stâlpi de electricitate”.

Citiți și

Avertizare meteo: se întorc furtunile!

Avertizare meteo! Ceață dimineața, furtuni puternice după-amiaza

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net