Furtuna Dennis nu ajunge în România. La noi, vor fi până la 16 grade

Ultima actualizare:

    Furtuna Dennis a spulberat tot ce a găsit în cale în Islanda, Scoția și Anglia. Vântul a suflat cu viteză de 250 de km/hFOTO: digi24.ro
Furtuna Dennis a spulberat tot ce a găsit în cale în Islanda, Scoția și Anglia. Vântul a suflat cu viteză de 250 de km/hFOTO: digi24.ro

Furtuna Dennis a spulberat tot ce a găsit în cale în Islanda, Scoția și Anglia. Vântul a suflat cu viteză de 250 de km/h, viteză specifică furtunilor tropicale. Din fericire, furtuna nu ajunge în țara noastră. Meteorologii ANM prognozează temperaturi de până la 16 grade.

După Ciara și Sabine, o altă furtună puternică face ravagii în Europa. Furtuna Dennis a lovit cu puterea unui uragan Islanda, apoi a ajuns în Marea Britanie, unde cel puțin două persoane şi-au pierdut viaţa. În unele părţi ale insulei, codul portocaliu a fost menţinut pentru zilele următoare, până când vijelia se va potoli.

Furtuna Dennis se deplasează cu o viteză de uragan. A spulberat totul în cale și pe coastele nordice ale Scoţiei şi în Anglia, unde au fost anulate sute de zboruri. Aproape 10.000 de oameni au rămas blocați în aeroporturi, scrie news.ro.

Autoritățile din regiunile de coastă din vestul Angliei s-au pregătit pentru acest adevărat uragan, mai ales că au mai trecut printr-o altă furtună puternică în această iarnă, imediat după Crăciun.

La noi, vor fi până la 16 grade

La noi, meteorologii ANM prognozează vreme de primăvară. Luni și marți, 17 și 18 februarie, vor fi 12 – 15 grade și cer senin.

Marți, 18 februarie, vor fi condiții de ploaie slabă în centrul și nord-vestul țării, iar miercuri, 19 februarie, vor fi ploi slabe în Banat și Oltenia.

Joi, 20 februarie, ploile vor fi mai importante în Banat, iar în sud vor fi ploi slabe.

Din acest motiv, temperaturile vor coborî ușor, la 9 - 11 grade.

Citește și:

Prognoza meteo 10 – 16 februarie. Unde va ninge viscolit și când se încălzește

Când se emite ”cod roșu” de vreme rea. Totul despre codurile meteo

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net