Furau motoarele bărcilor din Suedia și le vindeau în România. Cum au fost prinși hoții

Ultima actualizare:

    O autoutilitară a fost oprită în trafic de polițiștiFoto: adevarul.ro
O autoutilitară a fost oprită în trafic de polițiștiFoto: adevarul.ro

O bandă de români care fura motoarele bărcilor în Suedia și le vindea în țara noastră a fost destructurată de polițiștii din Bacău. Trei dintre mebrii grupării au fost prinși în flagrant, în timp ce intenționau să vândă șase motoare de ambarcațiuni.

Furau bărci din Suedia și vindeau motoarele în județul Tulcea. Din rețea făceau parte 11 persoane, cu vârste cuprinse între 27 și 50 de ani. Gruparea era extrem de bine organizată. Polițiștii spun că o parte dintre indivizi acționau pe teritoriul Suediei, de unde furu motoarele ambarcațiunilor, apoi le transportau în România. Destinația finală era în județul Bacău, de und eerau preluate de alți membrii ai grupării și vândute pe raza județului Tulcea.

Zilele trecute, agenții au oprit în trafic o autoutilitară în care se aflau șase moptoare de ambarcațiuni și alte bunuri, în valoare totală de 100.000 de euro, dar și suma de 15.000 de euro. În același timp, au fost efectuate percheziții, ocazie cu care anchetatorii au aflat că suspecții modificau seriile motoarelor, apoi le vindeau cumpărătorilor de bună-credință.

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore 11 persoane sub acuzațiile de constituire a unui grup infracţional organizat, furt calificat, tăinuire şi fals material în înscrisuri oficiale.

Citește și:

Român, amendat cu peste 3.000 de euro în Italia. Motivul e rușinos

Patru bărbați s-au dat drept polițiști și au jefuit mai mulți străini, în București! Au fost prinși în flagrant

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net