A furat banii de întreţinere de la câteva blocuri

Ultima actualizare:

Scandal la Ploieşti! Zeci de familii din cartierul 9 Mai pot rămâne fără apă caldă şi fără căldură, din cauza administratorului de la asociaţia de proprietari, care şi-a însuşit 100.000 de lei, banii de întreţinere.

Convinşi că sunt cu plata facturilor la zi, locatarii din mai multe blocuri situate pe strada Călăraşi au fost anunţaţi de reprezentanţii societăţii de distribuţie a apei potabile şi a agentului termic că furnizarea utilităţilor va fi întreruptă. Motivul? Facturile nu au mai fost plătite de la începutul anului, scrie adevarul.ro.

Furioşi, locatarii s-au dus să-i ceară socoteală administratorului, dar acesta a refuzat să le deschidă uşa. Oamenii au cerut ajutorul poliţiştilor, însă autorităţile nu pot face nimic fără o plângere prealabilă a păgubiţilor. Ca să nu rămână fără apă, păgubiţii au negociat cu furnizorul, astfel că şi-au luat angajamentul că vor plăti din nou facturile, însă eşalonat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net