A furat 725.000 euro ca să-şi trateze iubitul român ca pe un rege

Ultima actualizare:

    Hans Jurgen şi-a recunoscut faptele, dar tot riscă 4 ani de închisoareFoto: BILD
Hans Jurgen şi-a recunoscut faptele, dar tot riscă 4 ani de închisoareFoto: BILD

Dragostea nu cunoaşte limite. Aşa a fost şi în cazul lui Hans Jurgen, un contabil angajat la o bancă din Stuttgart, care a furat 725.000 de euro din conturile clienţilor săi de dragul iubitului său român. A fost prins, iar acum riscă să facă închisoare şi să piardă tot ce a agonisit într-o viaţă întreagă.

A făcut totul de dragul iubitului român. Aşa a declarat, pentru presa germană, Hans Jurgen, contabilul de la o bancă din Stuttgart care a recunoscut că a furat bani din conturile clienţilor de frică să nu-şi piardă iubitul.

«Mi-a fost frică să nu-l pierd»

Neamţul de 54 de ani a pus la cale o schemă de fraudă reuşind să obţină acces la conturile clienţilor de unde a sustras banii. Spera că va scăpa neprins, mai ales că mult timp anchetatorii nu au găsit nici un indiciu care să-l transforme în suspect. Prins însă în cele din urmă, neamţul a mărturisit că a luat banii pentru a-şi putea răsfăţa iubitul român, care era tratat ca un rege. Hans Jurgen îşi ducea iubitul în vacanţe de lux în Maldive, îi plătea operaţii estetice şi i-a cumpărat mai multe maşini, totul doar ca să fie sigur că românul nu-l va părăsi. „Mi-a fost frică că-l pierd. Acum îmi este ruşine şi ştiu că voi plăti până la sfârşitul vieţii”, a spus contabilul, potrivit ediţiei de Stuttgart a tabloidului Bild. Acum, Jurgen regretă amarnic faptele comise: iubitul său l-a părăsit după ce poliţia a început cercetările, iar singurul pus sub acuzare este chiar el. Cel mai probabil, germanul va fi condamnat la 4 ani de închisoare cu executare.

Florinel l-a lăsat pe drumuri pe preotul britanic

Acesta nu este singurul caz când un străin se  îndrăgosteşte lulea de un român care face ravagii în conturile sale. Celebru este cazul lui Florinel de la Vişina (25 de ani) care s-a căsătorit cu fostul preot britanic Philip Clements (79 de ani) pe 25 aprilie 2017.

Florinel de la Vişina este încă însurat cu fostul preot britanic, deşi ei nu mai sunt împreună
Florinel de la Vişina este încă însurat cu fostul preot britanic, deşi ei nu mai sunt împreună

În toamna aceluiaşi an cei doi s-au despărţit, dar au hotărât însă să nu divorţeze, deşi separarea lor a fost destul de scandaloasă. Britanicul şi-a cheltuit toate economiile şi chiar şi-a vândut casa din Anglia pemtru a se muta cu românul. I-a cumpărat tinerelului un apartament de lux în Bucureşti, au locuit o vreme împreună, însă într-o dimineaţă s-au certat şi bătrânul i-a dat lui Florinel un pumn. A fost picătura care a umplut paharul, iar la scurt timp după despărţire, Florinel de la Vişina s-a cuplat cu un afacerist spaniol, pe nume Jeronimo Jesus de la Vega. Fostul preot s-a întors în Marea Britanie şi locuieşte în casa unei enoriaşe care l-a primit din milă.

Italian escrocat de o olteancă

Un alt caz a ţinut prima pagină a ziarelor din Italia, la începutul acestui an. O tânără focoasă din Gorj e cercetată pentru că ar fi escrocat sentimental un bătrân italian şi a fost reţinută pentru 24 de ore. Pensionarul şi-a vândut locuinţa din centrul oraşului Milano pentru a se muta în România alături de olteancă. După ce a pus mâna pe aproape 800.000 de euro, blonda nu i-a mai dat “iubitului” nici un semn. Simona Daniela Mărgăian (32 de ani), din comuna gorjeană Scoarţa, şi Francesco Thiela Albero, în vârstă de 71 de ani, au avut o relaţie în 2017, iar tânăra l-a amăgit că se vor căsători şi că vor locui în România. 

Simona l-a păcălit pe Francesco şi l-a făcut să-i dea aproape 800.000 de euro
Simona l-a păcălit pe Francesco şi l-a făcut să-i dea aproape 800.000 de euro

În 2017, Simona i-ar fi propus să-şi vândă apartamentul, pentru a-şi cumpăra apoi, în România, o casă în care să locuiască împreună. În momentul tranzacţiei, banii au fost viraţi într-un cont al gorjencei. „Din acea zi n-am mai văzut-o, parcă a încetat să existe”, încheie italianul, care a ajuns în sapă de lemn din cauza blondei senzuale. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net