Înmormântarea tânărului din Năsăud strivit de propria mașină, live pe Facebook

funeralii.jpg

funeralii
Înmormântarea tânărului strivit de propria mașină a fost transmisă live pe Facebook
Foto: Facebook

Pe 3 iulie a avut loc înmormântarea tânărului de 19 ani care a murit strivit de propria mașină, atunci când căuta un moment de intimitate cu iubita sa. Funeraliile au fost transmise live pe Facebook de biserica protestantă din localitatea unde s-a întâmplat tragedia.

Pe 27 iunie, Demi Bădiță (19 ani) și-a scos iubita de clasa a IX-a la o plimbare cu mașina, dar a luat-o pe strada Valea Podului (din Năsăud),  un drum de pământ, îngust și foarte abrupt, după cum precizează Adevărul.ro. când autoturismul nu a mai putut înainta din cauza terenului accidentat și a derapării, tânărul s-a coborât din mașină și a încercat să o împingă, pentru a scoate din râpă. Băiatul a rămas însă prins între mașină și marginea drumului, iar presiunea pusă pe cavitatea toracică i-a cauzat moartea. Chiar dacă iubita sa a chemat ajutor iar echipa de descarcerae a reușit să-l elibereze dintre fiare și să-l transporte la spital, medicii nu l-au mai putut salva. A stat în comă până pe 30 iunie, când a încetat din viață în jurul orei 04.50.

Slujba de înmormântare a tânărului a fost transmisă live pe contul de Facebook al Bisericii Penticostale Betel din Rebrișoara. Filmarea durează două ore și a fost realizată cu mai multe camere, fiind surprins momentul din diverse unghiuri.

Materialul live a strâns 73.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore și a fost distribuit de peste 450 de ori. Au fost filmate și transmise live și priveghiul băiatului, dar și transportul la groapă. Reprezentanții bisericii și familia tânărului au fost de acord să transmită funeraliile pe Facebook, pentru a putea fi alături de ei și cei plecați în străinătate.

Înmormântarea lui Demetrius Bădița poate fi urmărită aici.

Loading...

Citește și