Funcționară dată afară pentru bună conduită: «Am scăpat de idioata asta»

Ultima actualizare:

    De multe ori, funcționarii publici sunt destituiți din funcții în favoarea intereselor personale ale superiorilor lorfoto: Adevărul
De multe ori, funcționarii publici sunt destituiți din funcții în favoarea intereselor personale ale superiorilor lorfoto: Adevărul

Atunci când funcționarii publici „îndrăznesc” să își facă datoria în mod corect și semnalează ilegalitățile comise de superiori, sunt pedepsiți imediat. Este cazul unei consiliere de la primăria Ivănești, care a fost destituită printr-o decizie a primarului.

Ana Maria Mihalachi a dezvăluit modul în care era consumat combustibilul plătit din banii primăriei. Superiorii ei au luat-o în vizor și au șicanat-o câteva luni de zile, înainte să fie dată afară. Mai întâi, femeii i-a fost restricționat accesul la internetul din cadrul instituției, iar abia apoi a fost destituită din funcție prin decizia primarului Vasile Novac, pe motiv că nu și-ar îndeplini sarcinile de serviciu.

Un alt caz similar este cel al Cristinei Calancia, funcționar în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Vaslui. Aceasta a semnalat șpăgile șefului său și a fost demisă imediat. Într-o conversație dintre Remus Mitrea, directorul care a destituit-o din funcție, și președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, se arată explicit modul în care femeia a fost dată afară pe nedrept, dar și jignită de către superiorul ei.

Citește aici transcriptul conversației controversate în care Remus Mitrea o numește „idioată” pe angajată

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net