Funar, noul preşedinte al PRM. Vadim a fost exclus din partid

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Congres extraordinar al PRM azi, la Alba Iulia. A fost ales un nou preşedinte, în persoana lui Gheorghe Funar, în timp ce Corneliu Vadim Tudor a fost exclus din partid.

Vadim a comentat alegerea rivalului său politic în funcţia de preşedinte al PRM, declarând că „a crescut şarpele la sân" şi că „şmecherii vor să vândă partidul".

simeon stalpnicul png

"Au negociat cu Voiculescu pentru două milioane de euro. E posibil aşa ceva? Ăştia mă dau pe mine afară din partidul înfiinţat de mine? Am făcut plângeri penale. Nu poate să vină o şleahtă de pe stradă să voteze debarcarea Papei de la Roma. Cum e posibil aşa ceva? E bine ce au făcut securiştii pensionari, da? Sunt fripturişti care îşi caută un stăpân. Funar parcă e împăiat. Am crescut şarpele la sân. Zice că am pus partidul la picioarele lui Băsescu", a spus Vadim Tudor, într-o intervenţie telefonică la România TV.

La rândul lui, Funar a precizat că „excluderea lui Vadim Tudor este un proiect care a fost discutat aseară în şedinţa Biroului Permanent", acţiunea fiind justificată de faptul că acesta din urmă „a încălcat Statutul partidelor, Statutul PRM şi chiar Constituţia."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net