A fugit de agresori, dar l-a lovit maşina

Ultima actualizare:

    Imediat după  accident, agresorii  s-au făcut nevăzuţi (FOTOGRAFII: www.stiridecluj.ro)
Imediat după accident, agresorii s-au făcut nevăzuţi (FOTOGRAFII: www.stiridecluj.ro)

Se zbate între viaţă şi moarte, pe un pat de spital, pentru că a scandat pe stradă numele echipei de fotbal favorite. S-a întâmplat sâmbătă noaptea, la Cluj, unde un tânăr a fost călcat în picioare de un grup de ţigani. Ca să scape de lovituri, a fugit în stradă, dar a fost lovit în plin de o maşină.

Cosmin Crişan (20 de ani), un înfocat suporter U Cluj, se plimba, prin oraş, sâmbătă seara, împreună cu alţi doi prieteni. În momentul în care tinerii au ajuns în dreptul Liceului pentru Deficienţi de Auz din Cluj-Napoca s-au întâlnit cu un grup format din 20 de ţigani.

 Maşina care l-a lovit pe tânăr nu avea viteză mare, după cum povestesc martorii

"Prietenul meu a început să strige «Haide U Cluj!» şi «U Cluj nu moare!», iar în acel moment cei 20 au năvălit peste noi. Ne-au umplut de sânge, iar Cosmin a vrut să fugă şi a luat-o pe trecerea de pietoni, dar semaforul era roşu. L-a lovit în plin un BMW, iar atacatorii au dispărut", a povestit unul dintre tinerii care îl însoţea pe Cosmin şi care avea urme de sânge pe faţă şi mâini. 

Cosmin Crişan a fost transportat la spital, în stare gravă

Scena a fost relatată şi de paznicul de la liceu. „Am auzit gălăgie, zgomot şi am ieşit să văd ce se întâmplă. Circa 20 de ţigani îi bateau pe tineri. Unul dintre ei a ajuns în stradă, dar a fost lovit în plin de o maşină. Nu cred să fi avut mai mult de 50 - 60 de km/h. După accident, agresorii au luat-o la fugă. Sunt unii care zic că ţiganii l-ar fi împins pe tânăr în stradă, dar alţii că el ar fi fugit să scape. Eu nu am văzut foarte bine pentru că era agitaţie mare", a spus Alexandru Socaciu, pentru stiridecluj.ro. Tânărul a fost transportat în stare gravă la spital. Prietenii lui Cosmin au spus că vor face plângere pentru agresiune şi cer pedepsirea vinovaţilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net