A fugit de acasă ca să protesteze la Cotroceni. Fiul o încuiase în casă

Ultima actualizare:

    Mii de oameni și în fața Palatului CotroceniFoto: captură DIGI24
Mii de oameni și în fața Palatului CotroceniFoto: captură DIGI24

România s-a împărțit în tabere: cei care sunt împotriva Guvernului, cei pro-Guvernului și neutrii, cei cărora nu le pasă atât de tare de schimbările din jurul lor. Au trecut deja nouă zile de când primii au luat cu asalt străzile din toată țara și Piața Victoriei din București, și patru de când cei care își arată susținerea față de Guvernul Grindeanu și dezaprobarea față de președintele Klaus Iohannis s-au reunit la Cotroceni.

Au strigat ore în șir pentru demisia șefului statului, nemulțumiți fiind și de acțiunile din ultimele zile ale lui Iohannis: ieșirea în Piața Victoriei și faptul că a spus că acolo sunt românii lui. O jurnalistă de la republica.ro a ieșit la manifestarea de la Cotroceni, pentru a-i asculta pe cei care au vrut să-și facă auzite părerile. 

"De fiecare dată când întrebam pe cineva de acolo de ce a ieşit să protesteze, mi se răspundea că are dreptul să o facă. Fără excepţie, toţi oamenii întăreau, în faţa mea, dreptul lor de a îşi exprima nemulţumirea. Şi făcând asta, de fapt, încercau să se convingă pe ei că au acest drept şi că au o voce. 

I-am întrebat pe cei cu care am vorbit de ce au venit la manifestaţie. Majoritatea mi-au spus că nu sunt de acord cu faptul că preşedintele Klaus Iohannis a ieşit împreună cu protestatarii în stradă. Alţii erau foarte revoltaţi de expresia folosită de acesta atunci când, răspunzând la o întrebare a unui reporter, a spus «avem sute de mii de români de-ai mei în stradă»", se arată în articolul sursei citate.

O doamnă i-a mărturisit că a fost nevoită să fugă de acasă, pentru că fiul ei o încuiase în locuință, doar ca să nu iasă la protest, dar a reușit să plece și să ajungă la Cotroceni, acolo unde s-a alăturat celor câteva mii de oameni care și-au strigat nemulțumirile în fața sediului Administrației Prezidențiale.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net