Frumuşica asta este avocat şi vorbeşte cinci limbi străine. Dorina Chihaia va reprezenta România la Miss Universe

Ultima actualizare:

    Dorina Chihaia va defila într-o rochie creată de Cătălin Botezatu pentru premiul de 250.000 de dolari
Dorina Chihaia va defila într-o rochie creată de Cătălin Botezatu pentru premiul de 250.000 de dolari

Are 26 de ani, ochi albaştri şi dimensiuni aproape de perfecţiune. Dorina Chihaia va reprezenta România la Miss Universe, cel mai prestigios concurs de frumuseţe din lume. Pe lângă frumuseţea orbitoare, românca mai are un atu. Este singura din cele 90 de concurente care vorbeşte cinci limbi.

După un an de absenţă, România revine în concursul Miss Universe. Concurenta noastră este antreprenoare. S-a născut în Bucureşti, a locuit în Iaşi, iar de patru ani locuieşte în Shanghai, China. Cu dimensiunile 89-61-90  şi 1,75 metri înălţime, Dorina are şanse reale chiar la cel mai dorit trofeu de la acest concurs, mai ales că pe scena marii finale va defila într-o creaţie a cunoscutului designer român Cătălin Botezatu. „Mă voi folosi de acest eveniment mondial şi de experienţa mea ca reprezentant al României în alte numeroase evenimente şi organizaţii internaţionale, pentru a promova turismul, tradiţiile şi cultura României”, a declarat Dorina.

Românca a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi şi masteratul la Universitatea Shanghai Jiao Tong din Shanghai, China. În 2014 a devenit avocat în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase firme de avocatură din Florenţa (Italia), iar un an mai târziu, după ce s-a mutat în China, a lucrat într-o companie specializată în comerţ internaţional din Shanghai. 

Anul trecut şi-a înfiinţat acolo o companie specializată în promovarea turismului românesc şi a tradiţiilor româneşti în China, având ca obiectiv atragerea turiştilor chinezi, dar şi a investitorilor asiatici în România.

Avocată de profesie, frumoasa româncă a reprezentat România la mai multe forumuri şi congrese
Avocată de profesie, frumoasa româncă a reprezentat România la mai multe forumuri şi congrese

Trupul ei perfect este urmarea unui stil de viaţă sănătos. Mai mult, Dorina îşi perfecţionează permanent condiţia fizică, frecventând sala de fitness 5 zile pe săptămână şi practicând boxul şi artele marţiale. Acesta nu este primul concurs de frumuseţe la care participă. Tânăra a mai reprezentat România în cadrul competiţiei Miss Imperial 2018 organizată în Shanghai, China.

Îşi menţine silueta cu mult sport
Îşi menţine silueta cu mult sport

Click! spune

Anul acesta, concursul Miss Universe se va desfăşura în perioada 28 noiembrie - 9 decembrie în Statele Unite. Primul concurs Miss Universe a avut loc pe 28 iunie 1952, în California. Anul acesta, în competiţie vor fi prezente 90 de candidate din tot atâtea ţări, marele premiu fiind în valoare de aproximativ 250.000 de dolari americani.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net